Locale Altele
Duminica, 3 Decembrie 2023
Dum, 3 Dec 2023
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Atac la baionetă al lui Radu Cristescu, înainte de votul pe moțiune: USR, acest ISIS al României
Cabinet Parlamentar Radu Cristescu  - Marti, 7 Septembrie 2021

În plin scandal din coaliția de guvernare, războiul dintre PSD și USR se întețește și el. Deși cele două partide ar trebui să facă front comun pentru a-l demite pe premierul Florin Cîțu, cele două tabere se lansează în atacuri dure. Deputatul PSD de Satu Mare, Radu Cristescu, compară USR cu ISIS și acuză că România a devenit un soi de Afganistan al Europei.

Talibanii tolerați de Iohannis al Ghani bin Nazi, adică pedeliștii din PNL, au făcut din România un fel de Afganistan al UE.

Împreună cu mini-ISIS-ul celor de la USR-PLUS și cu eternii parșivi profitori de la UDMR, liberalii cu turban și sacou au întors pe dos o țară întreagă, transformând-o într-un teritoriu neguvernat, răscolit și pustiit de luptele politice dintre bandele mafiotice care au pus mâna pe bugetul statului.

Iar acum se încaieră și se sfâșie între ele, călcând în picioare lor jegoase toată România, aidoma celor două triburi teroriste din Afganistan, talibanii și ISIS. Președintele afgan a fugit acum, cel de la Cotroceni e fugit de 6 ani. În rest, e cam la fel.

Așa că ... mâna pe par! Asta e singura soluție ca să scăpăm de aceste haite care se sfâșie între ele, ca maidanezii din Kabul, și calcă în picioare toată România, aidoma triburilor primitive și năvălitoare.

De evacuat, să-i evacueze cei care i-au inventat și susținut. Dar nu cred că or să ajungă până la aeroport...

2522 vizite
Distribuie pe