Locale Altele
Miercuri, 20 Octombrie 2021
Mie, 20 Oct 2021
PSD-iştii sătmăreni vor să-l colinde pe Mircea Geoană la Cotroceni
Florin Răchitan  - Duminica, 27 Septembrie 2009

„Dorim să-l colindăm de Crăciun pe Mircea Geoană la Cotroceni. Acesta trebuie să fie de acum ţelul nostru, al tuturor” - a anunţat senatorul Valer Marian la conferinţa extraordinară a organizaţiei judeţene a PSD Satu Mare, desfăşurată vineri în sala festivă a Muzeului Judeţean.

 

Valer Marian a făcut această declaraţie în calitate de coordonator la nivel judeţean al campaniei electorale pentru candidatul PSD la Preşedinţia României, Mircea Geoană.

 

La lucrările conferinţei extraordinare au participat aproape 260 delegaţi ai organizaţiilor locale PSD din judeţ, iar invitat de onoare a fost vicepreşedintele organizaţiei naţionale a Partidului Social-Democrat, Liviu Dragnea, acesta dând citire mesajului transmis de preşedintele Mircea Geoană participanţilor la eveniment, prin care le mulţumeşte pentru susţinere şi îşi exprimă speranţa că rezultatul scrutinului din noiembrie va fi cel puţin la fel de bun ca cele de la alegerile precedente din ultimii doi ani.

 

Senatorul Valer Marian a prezentat, apoi, strategia de campanie electorală a PSD, structurată în 15 capitole şi având două coordonate principale: lămurirea electoratului cu privire la pericolul pe care îl reprezintă realegerea lui Traian Băsescu, respectiv conştientizarea electoratului despre faptul că România are nevoie de un preşedinte cu calităţile care se regăsesc în persoana candidatului PSD Mircea Geoană.

 

„De azi nu mai există concedii sau zile libere. De azi trebuie să fim cu toţii pe teren, zi şi noapte, pentru ca nici un alegător să nu rămână în afara atenţiei noastre, iar mesajul candidatului nostru trebuie să ajungă pe toate uliţele satelor şi în toate blocurile din oraşe” – a declarat Valer Marian.

 

Scopul conferinţei extraordinare a fost desemnarea delegaţilor care vor reprezenta PSD Satu Mare la Congresul Extraordinar Reunit al Alianţei Politice PSD+PC, care se va desfăşura la Bucureşti în data de 2 octombrie. Delegaţia sătmărenilor va fi alcătuită din membrii conducerii judeţene a PSD, directori de instituţii, primari şi viceprimari, aceştia primind mandat pentru susţinerea candidaturii lui Mircea Geoană la Preşedinţia României.

Tags: psd  conferinta  extraordinara  
1748 vizite
Distribuie pe