Locale Altele
Sambata, 2 Iulie 2022
Sam, 2 Iul 2022
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Adrian Cozma a susținut trecerea dispensarelor veterinare în subordinea primăriilor, pentru modernizarea lor
Cabinet Parlamentar Adrian Cozma  - Joi, 14 Aprilie 2022

Printr-o lege adoptată ieri în Parlament, dispensarele veterinare reprezentând sedii ale circumscripţiilor sanitar-veterinare, locuinţe de serviciu şi anexe, precum şi terenurile aferente, aflate până acum în proprietatea privată a statului şi administrarea Agenţiei Domeniilor Statului, trec în administrarea consiliilor locale pe a căror rază teritorială se regăsesc acestea.

Prin această lege se asigură, practic, descentralizarea rețelei dispensarelor sanitar-veterinare și li se dă comunităților locale șansa să le modernizeze și să le administreze în funcție de cerințele locale.

Proiectul de lege a fost susținut și de deputatul PNL de Satu Mare, Adrian Cozma, care a apreciat oportunitatea acestuia: ”E o măsură bună pentru comunități. Interesul local e de a le moderniza pentru a fi funcționale și pentru ca activitatea specifică să se desfășoare în condiții normale. E bine că proiectul a trecut și că peste puțin timp cetățenii vor avea servicii de calitate în spații puse la punct” – a declarat Adrian Cozma.

655 vizite
Distribuie pe