Locale Altele
Sambata, 2 Iulie 2022
Sam, 2 Iul 2022
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Trei mii de copaci plantați de social-democrații sătmăreni la Luna Șes
PSD Satu Mare  - Joi, 14 Aprilie 2022

Social-democrații sătmăreni au participat astăzi la o acțiune masivă de plantat puieți în zona Luna Șes. Inițiativa a aparținut primarului orașului Negrești-Oaș, Aurelia Fedorca.

Au răspuns invitației președintele PSD Satu Mare, Mircea Govor, prefectul Radu Roca, președintele organizației municipale a PSD Satu Mare, Gabriel Leș, președintele executiv al organizației municipale a PSD, Ciprian Crăciun, șeful de cabinet al prefectului, Radu Iancu, viceprimarul orașului Negrești-Oaș, Constantin Fanea, consilieri locali, precum și mai mulți colegi din zonă și din județ. Acestora li s-a alăturat un grup de aproximativ 500 de elevi din zonă, împreună cu profesorii lor.

În cadrul acestei acțiuni, care face parte din campania "PSD pentru o Românie Verde", inițiată la nivel național de Partidul Social-Democrat, au fost plantați aproximativ 3.000 de puieți.

Având în vedere schimbările de climă cu influențe dramatice asupra mediului, această inițiativă își propune să crească gradul de implicare a cetățenilor pentru susținerea habitatelor forestiere, precum și creșterea responsabilității pentru o lume mai curată. Social-democrații își propun ca la nivel național să fie plantați peste 500.000 puieți până la sfârșitul anului.

827 vizite
Distribuie pe