Locale Altele
Marti, 5 Iulie 2022
Marti, 5 Iul 2022
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Adrian Cozma: ”În 2024, domnul Kereskenyi va pleca acasă”!
Cabinet Parlamentar Adrian Cozma  - Sambata, 16 Aprilie 2022

În aceeași emisiune de televiziune în care și-a exprimat opinia în legătură cu amenda primită de Primăria Satu Mare pentru discriminare, deputatul PNL de Satu Mare, Adrian Cozma, a anunțat în premieră și strategia pe care o pregătește partidul său pentru alegerile locale din 2024.

”Scopul meu este ca în 2024 PNL să se afle la conducerea municipiului și a județului Satu Mare. Avem doi candidați de primar  la municipiu în cursa internă din partid, atât pot să spun că unul dintre ei este un bun arhitect. Municipiul Satu Mare nu are PUG (Plan Urbanistic General) de 15 ani, este inadmisibil așa ceva, dar poate cuiva îi convine această situație” – a declarat Adrian Cozma, făcând aluzie la încetineala suspectă cu care se lucrează la elaborarea planului urbanistic ce ar cuprinde toate reglementările în domeniul construcțiilor în perimetrul orașului, iar în lipsa acestuia toate autorizațiile de construcție sunt la latitudinea ”comisiilor de specialitate” din Primărie. (A se citi: potențială sursă de corupție, abuzuri sau ”presiuni” asupra celor care doresc să construiască sau să modifice orice construcție în Satu Mare).

Adrian Cozma a evitat, deocamdată, să amintească numele potențialilor candidați sau să prezinte detalii despre o eventuală colaborare cu alte forțe politice românești în vederea abordării împreună a următoarelor alegeri locale, dar este evident că aceasta este direcția spre care se îndreaptă lucrurile.  

1059 vizite
Distribuie pe