Locale Altele
Duminica, 3 Iulie 2022
Dum, 3 Iul 2022
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Radu Cristescu vine cu documente și cere lămuriri de la Traian Băsescu despre vânzarea flotei României
Cabinet Parlamentar Radu Cristescu  - Luni, 18 Aprilie 2022

La fel ca în toate acțiunile similare de până acum, deputatul PSD de Satu Mare, Radu Cristescu, a dat publicității documente care-l incriminează pe fostul președinte al României, Traian Băsescu, în dosarul vânzării flotei comerciale a României și, oferindu-i răgaz pentru răspunsuri în Săptămâna Mare, îi pune niște întrebări ”incomode”.

Băsescule,

Având in vedere ca azi a început Săptămâna Mare, luminează-ma și pe mine cu răspuns la cele trei întrebări:

Recunosc, la prima întrebare ma roade curiozitatea, dar la a doua, dacă nu-ți aduci aminte, îți promit ca după Paște îți voi aduce eu.

1. In 1991 ai înființat in Norvegia o companie denumită PETROKLAV, mai apoi PETROKLAV Inc. Bahamas (director și președinte erai tu) și PETROKLAV Management Inc. Liberia, acțiunile acestei companii fiind la purtător (ERAI HOȚ DE TÂNĂR), prin care ai vândut FLOTA României. Spune-mi, te rog, era o nostalgie numele firmei după numele tău de turnător la Securitate sau trebuia recunoscută și urmărită pe piață de către cei care te-au recrutat înainte de ‘89?

2. Câți bani ai încasat, din vânzarea navelor, pe această firmă, PETROKLAV Inc. BAHAMAS, al carei director și președinte erai tu, BĂSESCU TRAIAN, de la City Bank Londra?

3. Ce știi de creditul de la banca CHRISTIANIA Bank Oslo, unde tu și complicii tai ati făcut un prejudiciu de 158 MILIOANE DOLARI, C.N.M. PETROMIN S.A. Constanța?
P.S: susțin în continuare că nu faptul că Traian Băsescu a fost TURNĂTOR LA SECURITATE este așa grav, ci faptul ca e cel mai CORUPT și CEL MAI BOGAT politician pe care l-a avut România.

Voi reveni cu documente…

709 vizite
Distribuie pe