Locale Altele
Joi, 11 August 2022
Joi, 11 Aug 2022
Nici Mircea Govor nu vrea să danseze ceardaș după cum cântă prima(r)șul
Florin Răchitan  - Luni, 20 Iunie 2022

Cam în același timp cu intervenția telefonică a lui Adrian Cozma la alt post local de televiziune, președintele PSD Satu Mare, Mircea Govor era invitat la o altă emisiune și a transmis cam același mesaj, în principiu: ”Nu dansăm ceardaș cum cântă ei”. Adică grofii.

Subiectul era tot cel al parcării subterane pe care Primăria Satu Mare vrea s-o facă jmekerește, în așa fel încât o bună bucată a Centrului Vechi să ajungă, practic, în patrimoniul unei firme care are în spate guvernul maghiar.

Această parcare planificată a aruncat în aer toate negocierile care au început în aceste zile pentru a replica la Satu Mare coaliția aflată la guvernare, ceea ce ar fi presupus desemnarea câte unui viceprimar, respectiv vicepreședinte din Consiliu Județean, din partea PSD și PNL.

Se pare că partidele ”românești” s-au înțeles deja între ele despre cine ar urma să facă un pas în spate și cine ar putea fi desemnați în aceste funcții, doar că grofii au început să joace în stilul lor, punând condiții, iar din motive destul de evidente insistă foarte mult ca iobagii ”să stea ghiocei” și să nu aibă niciun cuvânt de spus în ceea ce privește modul în care se dorește implementarea acestui proiect foarte probabil ”comandat din afară”.

Mircea Govor le-a explicat cum stau lucrurile:
913 vizite
Distribuie pe