Locale Altele
Sambata, 3 Decembrie 2022
Sam, 3 Dec 2022
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
PSD Satu Mare se întărește cu noi membri de valoare, iar Mircea Govor anunță și alte surprize estivale
Florin Răchitan  - Joi, 28 Iulie 2022

Președintele Organizației Județene Satu Mare a Partidului Social-Democrat, Mircea Govor, i-a prezentat joi, în cadrul unei conferințe de presă, pe câțiva dintre noii membri sau (în cazul primarilor) simpatizanți care vor întări echipa acestei formațiuni politice în perioada următoare.

Avocat de profesie, Claudiu Ținca este președintele Asociației ”Uniți pentru Satu Mare”, din care fac parte oameni de afaceri importanți și lideri ai societății civile sătmărene, care vor avea un cuvânt greu de spus la următoarele alegeri locale. El a anunțat de la bun început că nu-l interesează nici o funcție publică, dar s-a săturat să comenteze doar de pe margine și s-a înscris în PSD, deoarece consideră că acest partid este ca o punte de legătură între societatea civilă, autorități și cetățeni.

La rândul lor, primarul orașului Tășnad, Adrian Farcău, și cel al comunei Pomi, Cosmin Crișan, care au câștigat primăriile în culorile Pro România, respectiv ALDE, au declarat că, deși nu pot acum să semneze adeziune la PSD, fiindcă și-ar pierde mandatele, doresc să facă parte efectiv din echipa partidului din care au făcut parte în trecut sau au fost sprijiniți de acesta la alegeri și i-au mulțumit președintelui Mircea Govor pentru sprijinul pe care îl acordă în derularea unor proiecte importante din localitățile pe care le administrează.

Alte nume importante care au semnat deja adeziunile la PSD sunt cele ale doctorului Cosmin Rațiu, fost candidat la Primăria Satu Mare din partea ALDE, Dorina Grunfeld, fosta lideră a Organizației Femeilor Liberale, Viorel Pop, director adjunct regional la Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale, Gabiel Mihali, director județean la AFIR, Gheorghe Șimon, director adjunct la Direcția Agricolă sau Ovidiu Răfan, inginer la Consiliul Județean Satu Mare, dar Mircea Govor a anunțat că ușile PSD rămân în continuare deschise pentru oricine vrea să facă politică în interesul cetățenilor. El a anunțat, de asemenea, că ”surprizele estivale” vor continua!

1668 vizite
Distribuie pe