Locale Altele
Miercuri, 30 Noiembrie 2022
Mie, 30 Nov 2022
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Adrian Cozma: finanțările Guvernului de la Budapesta sapă la temelia statului român!
Cabinet Parlamentar Adrian Cozma  - Vineri, 12 August 2022

Într-o intervenție telefonică pe postul național de televiziune Digi24, deputatul PNL de Satu Mare, Adrian Cozma, a dezvoltat subiectul neînțelegerilor din actuala coaliție de guvernare, atrăgând atenția în special asupra derapajelor partenerilor de coaliție din UDMR, în contextul recentelor declarații de la Tușnad ale premierului Ungariei, Viktor Orban, dar și al politicii din ultimii ani de ”investiții strategice” ale Guvernului de la Budapesta în Transilvania.

Fiind reprezentantul unui județ cu o situație mai ”specială” din acest punct de vedere, Adrian Cozma a făcut referire la investițiile cel puțin ciudate făcute la nivel local în Satu Mare, dintre care a amintit contractul eșuat de concesiune al ștrandului municipal, unde se pare că se dorește dezvoltarea unui proiect imobiliar foarte profitabil pentru firma de casă implicată în multe asemenea achiziții nu doar în județul Satu Mare, dar și tentativa de concesionare a unei bucăți importante din Centrul Vechi al municipiului Satu Mare tot în folosul unei firme înființate de Guvernul de la Budapesta.

Adrian Cozma reconfirmat opinia sa, exprimată și cu alte ocazii, cu privire la necesitatea scoaterii de la guvernare a UDMR, în condițiile în care el consideră că toate investițiile Guvernului de la Budapesta, ce trec prin fundațiile și organizațiile controlate de UDMR în România, sapă la temelia statului român.
3702 vizite
Distribuie pe
Bodea Gheorghe
Sunteti la Guvernare.De ce lasati politrucii din Ungaria sa vina in Romania si sa tina discursuri????
2022-08-13 12:36:50
Nicolae Pipescu
Vine ,vine si vremea NATIONALIZARILOR A TUTUROR INVESTITIILOR DUBIOASE PRIN FORTAREA LEGILOR . STATUL ROMAN ARE PARGHII PRIN NATIONALIZARE
2022-08-13 02:41:09