Locale Altele
Joi, 25 Aprilie 2024
Joi, 25 Apr 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Simpatie pentru Mircea Geoană la Beltiug şi Tarna Mare, indignare faţă de Băsescu la Tarna Mare
Biroul de Presă al PSD Satu Mare  - Miercuri, 4 Noiembrie 2009

În data de 3 noiembrie, echipele de campanie ale PSD s-au aflat în târgurile organizate la Beltiug şi Tarna Mare, pentru promovarea candidaturii lui Mircea Geoană la alegerile din 22 noiembrie.

 

La târgul de la Beltiug, echipa a fost coordonată de vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Mircea Govor, în timp ce la Tarna Mare în fruntea echipei au fost primarii din Negreşti-Oaş şi Oraşu Nou, Nicolae Bura şi Toma Betea, fostul subprefect Aurelia Fedorca, directorii Ioan Ţou şi Ioan Câcău.

 

În cele două târguri s-au împărţit materiale de promovare şi pliante electorale cu oferta lui Mircea Geoană şi au avut loc discuţii cu cetăţenii. Manifestări de simpatie pentru candidatul PSD+PC au existat la ambele evenimente.

 

În plus, la Tarna Mare, aproximativ 3.000 de persoane fiind prezente, oamenii au ţinut să îşi exprime indignarea faţă de caracterul indoielnic al candidaturii „independentului” Traian Băsescu, dar susţinut de PDL, şi faţă de permanenta stare de tensiune generată de actualul  preşedinte în cei cinci ani de mandat, motive pentru care foarte mulţi cetăţeni au afirmat că vor vota în favoarea lui Mircea Geoană la alegerile prezidenţiale.

Tags: geoana  beltiug  tarna mare  
3202 vizite
Distribuie pe