Locale Altele
Luni, 2 Octombrie 2023
Luni, 2 Oct 2023
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Oamenii s-au săturat de scandalurile lui Băsescu
Biroul de Presă al PSD Satu Mare  - Miercuri, 11 Noiembrie 2009

În data de 11 noiembrie echipele de campanie ale PSD au  împânzit piețele din municipiul Satu Mare. După acțiunile concomitente din Piața Mică și Piața Someș, echipele s-au reunit în Piața Mare pentru o acțiune de impact.
 

 

Mesajul celor 40 de activiști PSD de a vota în favoarea candidatului social-democrat a fost însoțit de materiale și pliante electorale.

 

Foarte mulți dintre cei întâlniți în piețe au afirmat că s-au săturat de scandalurile permanente generate de Traian Băsescu și erau interesați să afle care este oferta electorală a candidatului PSD+PC în privința familiilor tinere și protecției sociale a pensionarilor.
 

 

Oamenii au anunțat că vor vota pe 22 noiembrie pentru Mircea Geoană.  Ei spun că vor un președinte care să aibă prestanța necesară celei mai înalte funcții în stat, de care să nu le fie rușine, și consideră că liderul social-democrat este singurul candidat capabil să readucă echilibrul în societatea românească.
 

 

Tot în data de 11 noiembrie, caravana PSD s-a aflat în localitățile Agriș și Ciuperceni, alegătorii având ocazia să își expună problemele și le-au fost prezentate propunerile liderului Mircea Geoană în cazul în care va ajunge președintele României.

 

Instruire antifraudă cu peste 800 de activiști social- democrați

 

Sala mare de ședințe a Palatului Administrativ a găzduit, în data de 11 noiembrie, instruirea organizată de PSD Satu Mare pe tema prevenirii tentativelor de fraudă la alegerile prezidențiale.

 

Instruirea a fost coordonată de secretarul general adjunct al PSD, deputatul Valeriu Zgonea, împreună cu președintele organizației județene Satu Mare, deputatul Gheorghe Ciocan, vicepreședintele Consiliului Județean, Mircea Govor, și secretarul executiv al PSD Satu Mare, Vasile Fernea.

 

Au mai fost prezenți lideri din conducerea județeană și coordonatori locali și de colegii din județul Satu Mare. Sala s-a dovedit neîncăpătoare pentru cei peste 800 de activiști social- democrați care au participat la această acțiune.

Tags: campanie  geoana  piete  
1972 vizite
Distribuie pe