Locale Altele
Miercuri, 17 August 2022
Mie, 17 Aug 2022
Primire entuziastă a caravanei PSD în Homoroade, Oaş şi Ugocea
Biroul de Presă al PSD Satu Mare  - Joi, 12 Noiembrie 2009

Miercuri seara, echipa de campanie a PSD, formată din aproximativ 50 de membri, coordonată de vicepreședintele Consiliului Județean Satu Mare, Mircea Govor, și consilierul județean Octavian Petric, s-a întâlnit cu locuitorii comunei Homoroade.

 

La întâlnirea desfășurată în căminul cultural au venit peste 150 de cetățeni, care i-au primit cu entuziasm pe activiștii social-democrați.
 

 

Liderii PSD au ascultat greutățile și problemele pe care aceștia le întâmpină, cele mai des invocate fiind starea precară a drumurilor din localitățile aparținătoare comunei și lipsa iluminatul public. Oamenii s-au plâns, de asemenea, și de nesiguranța creată de criza economică și politică și măsurile haotice luate la nivel guvernamental.
 

 

Vicepreședintele Mircea Govor și consilierul Octavian Petric i-au asigurat de sprijinul lor în privința rezolvării problemei drumurilor și a celorlalte aspecte, însă au subliniat că e nevoie și de ajutorul cetățenilor din comuna Homoroade la alegerile prezidențiale pentru ca lucrurile să revină pe făgașul normal prin alegerea lui Mircea Geoană în funcția de președinte al României.

 

Membrii echipei PSD au detailat oferta electorală a candidatului social-democrat privind susținerea agriculturii și asistența acordată pensionarilor,  iar la finalul întâlnirii s-au împărțit pliante și materiale promoționale.

 

Foaie verde de trifoi / Pune banneru-napoi!

 

Caravana PSD  pentru susținerea candidaturii liderului Mircea Geoană la funcția de președinte al României, coordonată de directorul de campanie, senatorul Valer Marian, s-a aflat, în data de 12 noiembrie, în periplu electoral prin zonele Ugocea și Oaș.

 

Prima oprire a fost în târgul de la Halmeu, unde au fost prezenți peste 1000 de persoane din zonă.

 

În pofida ploii, senatorul Valer Marian, însoțit de 40 de activiști PSD, a stat de vorbă cu oamenii despre problemele cu care se confruntă. Parlamentarul sătmărean le-a prezentat oferta electorală a candidatului social-democrat privind sprijnirea producătorilor agricoli, a tinerilor familii și protecția pensionarilor. 

 

Cetățenii și-au exprimat speranța că Mircea Geoană, după ce va ajunge președintele României, va pune în aplicare propunerile de sprijinire a agriculturii românești. Majoritatea maghiarilor întâlniți au anunțat că vor vota pentru candidatul social-democrat în al doilea tur al alegerilor prezidențiale.

 

De la Halmeu, caravana PSD și-a continuat traseul prin Tămășeni, Batarci, Valea Seacă. La Valea Seacă a făcut joncțiunea cu echipa de campanie coordonată de președintele organizației județene, deputatul Gheorghe Ciocan, și fostul subprefect Aurelia Fedorca.
 

 

Cu un efectiv total de 60 de activiști, caravana PSD a poposit în fața primăriei din comuna Tarna Mare. Câțiva localnici supărați pe primarul PD-L Monica Sobius pentru că a rupt un banner și afișe cu Mircea Geoană au scandat "Primăriță portocalie / Nu fi șulfă și zurlie / Foaie verde de trifoi / Pune banneru-napoi”!

 

De la Tarna Mare, caravana social-democraților a trecut prin Bocicău, Turț, Târșolț, Gherța Mică, Gherța Mare, Călinești-Oaș, Livada și Botiz. În locurile unde s-au oprit, liderii PSD au stat de vorbă cu oamenii. Foarte mulți i-au primit cu simpatie și le-au spus că nu mai vor încă cinci ani de scandal și nesiguranță.

Tags: campanie  geoana  homoroade  oas  ugocea  
2385 vizite
Distribuie pe