Locale Altele
Sambata, 26 Noiembrie 2022
Sam, 26 Nov 2022
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Desant PSD la Tășnad
Biroul de Presă al PSD Satu Mare  - Vineri, 13 Noiembrie 2009

În data de 13 noiembrie, cinci caravane ale PSD, coordonate de directorul de campanie, senatorul Valer Marian, președintele organizației județene, deputatul Gheorghe Ciocan, vicepreședintele Consiliului Județean, Mircea Govor, prim-vicepreședintele Dorel Coica, liderii Paula Mare și Ioan Viman, au făcut joncțiunea la Tășnad pentru o acțiune de forță în piața orășenească.
 

 

Celor 200 de activiști social-democrați li s-a alăturat echipa locală, în frunte cu liderul Vasile Mitrașca.

 

Grupul masiv al PSD a împânzit piața, ceea ce a produs impresie în rândul celor peste 2.000 de cetățeni prezenți.

 

Primiți cu simpatie, parlamentarii și liderii PSD i-au ascultat pe oamenii care au dorit să le prezinte problemele din zonele unde locuiesc sau au solicitat sprijin pentru realizarea unor proiecte cu impact economic.
 

 

Foarte mulți dintre cei întâlniți în piață i-au oprit pe  membrii PSD pentru a le solicita pliante și materiale electorale ale candidatului social-democrat. Pentru că îl consideră o persoană inteligentă și având calitățile necesare, oamenii au anunțat că-l vor vota la alegerile prezidențiale pe Mircea Geoană. Aceștia consideră că este singurul capabil să ofere siguranța unui viitor pentru toți românii și să readucă echilibrul în țara măcinată de scandalurile din ultimii cinci ani.


 

Duzina de pedeliști apăruți la intrarea în piață au fost puși în dificultate de defășurarea de forțe a PSD și au bătut în retragere.

 

De la Tășnad, caravanele social-democraților au plecat pe trei trasee spre Satu Mare, respectiv Supur – Beltiug - Ardud, Craidorolț - Terebești - Mădăras, Carei – Moftin - Vetiș, însă nu au fost uitate localitățile spre Cehal. Prin comunele și satele pe unde au trecut, echipele PSD i-au îndemnat pe oameni să meargă la vot și pe 22 noiembrie să aleagă Mircea Geoană.

PSD Negrești-Oaș are 200 de noi membri

 

Organizația PSD Negrești- Oaș a organizat în data de 13 noiembrie festivitatea prilejuită de înmânarea carnetelor de partid celor 200 de noi membri, din care 120 sunt tineri. La manifestare au participat peste 500 de membri și simpatizanți ai PSD.
 

 

Odată cu primirea în partid a noilor membri, organizația orășenească Negrești-Oaș a ajuns la 1.100 de membri, după cum preciza liderul Sabin Bartiș.

 

Carnetele au fost înmânate de președintele organizației județene, deputatul Gheorghe Ciocan, primarul Nicolae Bura și președintele TSD Negrești, Ciprian Ardelean. Atât deputatul Gheorghe Ciocan, cât și primarul Nicolae Bura au subliniat principalele motive care trebuie prezentate la întâlnirile cu alegătorii pentru alegerea lui Mircea Geoană în funcția de președinte al României.

Tags: desant  psd  tasnad  
1997 vizite
Distribuie pe