Locale Altele
Joi, 30 Mai 2024
Joi, 30 Mai 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Week-end electoral PSD în cartierele Sătmarului, dar şi la Dublin şi Londra
Biroul de Presă al PSD Satu Mare  - Duminica, 15 Noiembrie 2009

Week-endul a fost plin in acțiuni de campanie ale PSD Satu Mare pentru susținerea candidaturii lui Mircea Geoană la alegerile prezidențiale în municipiul Satu Mare și în mai multe localități din județ.
 

 

Pe o vreme călduță, echipele coordonate de vicepreședintele Consiliului Județean, Mircea Govor, și prim-vicepreședintele Dorel Coica s-au aflat, sâmbătă, în cartierele Micro 14, 15, 16 și 17 și în parcările unor hipermaketuri din municipiul Satu Mare. 


 

Chiar dacă vremea s-a schimbat duminică, acțiunile au continuat în Piața de vechituri și în târgul de mașini. Amabili și fără a agasa, liderii social- democrați au stat de vorbă cu cetățenii despre nemulțumirile, dar și dorințele lor.


Dintre cei care au ținut să își exprime opțiunea pentru viitorul președinte, un număr mare de alegători au afirmat că Mircea Geoană reprezintă cea mai bună soluție. Îndemnul adresat cetățenilor de a se prezenta la vot pe 22 noiembrie a fost însoțit de pliante și materiale electorale cu oferta candidatului social-democrat. 

 

Echipa coordonată de președintele organizației județene, deputatul Gheorghe Ciocan, s-a deplasat în localitățile Târșolț și Certeze, unde au avut loc întâlniri la care au participat zeci de cetățeni.

 

Fostul subprefect Aurelia Ferdorca, și primarul comunei Orașu Nou, Toma Betea, au participat, în acest week-end la întâlniri cu membrii diasporei românești la Dublin și Londra, ocazie cu care i-au îndemnat să meargă la vot și să-l aleagă pe Mircea Geoană, singurul candidat care poate reface imaginea externă a României.

Tags: campanie  geoana  londra  dublin  
2014 vizite
Distribuie pe