Locale Altele
Duminica, 2 Octombrie 2022
Dum, 2 Oct 2022
Careiul sub asaltul PSD
Biroul de Presă al PSD Satu Mare  - Luni, 16 Noiembrie 2009

Caravana PSD Satu Mare pentru susținerea candidaturii lui Mircea Geoană la alegerile prezidențiale, coordonată de directorul de campanie, senatorul Valer Marian, și vicepreședintele Consiliului Județean, Mircea Govor, s-a aflat, în data de 16 noiembrie, în municipiul Carei.


 

Coordonatorilor și liderilor județeni și locali ai PSD li s-au alăturat peste 100 de activiști social-democrați. Prima oprire a caravanei a fost în piața agro-alimentară, unde erau prezenți peste 2.000 de cetățeni.

 

Mulți dintre oamenii care se găseau în piață au dorit să le prezinte senatorului Valer Marian și vicepreședintelui Mircea Govor problemele cu care se confruntă, dar și alte aspecte din zonele în care locuiesc.


 

Mesajul adresat cetățenilor de a se prezenta la vot și de a alege Mircea Geoană pe 22 noiembrie a fost însoțit de materiale și pliante electorale ale candidatului PSD+PC.

 

Grupurile de simpatizanți galbeni și portocalii ce și-au făcut apariția în zona pieței au totalizat abia o treime din echipa PSD, lucru remarcat de către trecători.
 

 

Acțiunea social- democraților în Carei a continuat în zona centrală, zeci de cetățeni întâlniți pe stradă fiind îndemnați să se prezinte la urne și să voteze astfel încât România să scape de scandalurile ultimilor cinci ani.

Tags: caravana  psd  carei  
1315 vizite
Distribuie pe