Locale Altele
Joi, 25 Aprilie 2024
Joi, 25 Apr 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Sală arhiplină la spectacolul oferit de PSD la Medieșu Aurit
Biroul de Presă al PSD Satu Mare  - Luni, 16 Noiembrie 2009

Seara de duminică  va rămâne în amintirea locuitorilor din comuna Medieșu Aurit. Sala căminului cultural s-a dovedit neîncăpătoare pentru cei aproximativ 400 de oameni care au dorit să urmărească, foarte mulți în picioare, spectacolul extraordinar de colinde, muzică populară, ușoară și folk oferit de Organizația Județeană Satu Mare a Partidului Social Democrat.


 

Pe scenă au evoluat Octavian Bud - cel mai valoros cântăreț de muzică folk din județ și printre cei mai apreciați din țară, fost membru al cenaclurilor “Flacăra” și “Totuși Iubirea”, Ionel Bledea și Sorin Bălaj - cunoscuți și apreciați cântăreți de muzică folk și colinde, interpretele de muzică populară și ușoară Angela Munteanu, Ramona Boroș, Rodica Paul, Andra Lemac și Iris Morar - președinta Consiliului Județean al Elevilor Satu Mare.

 

Membrii formației  No Comment au reușit să îi facă pe spectatori să cânte alături de ei. Momentul cel mai așteptat însă a fost recitalul susținut de interpretul de muzică populară și foarte îndrăgit de toată lumea, originar din comună, Petrică Mureșan.


 

Evoluțiile artiștilor au fost răsplătite cu aplauze și ovații prelungite din partea spectatorilor. Urmărite cu interes și apreciate au fost alocuțiunile rostite de directorul de campanie al PSD, senatorul Valer Marian, președintele organizației județene, deputatul Gheorghe Ciocan, și invitatul special, jurnalistul Ovidiu Ohanesian, privind importanța alegerilor prezidențiale pentru viitorul României.
 

 

Pentru că a început postul Crăciunului, spectacolul s-a încheiat cu trei colinzi cântate de Petrică Mureșan, acompaniat de preotul paroh Vasile Cheşei și toți cei prezenți în sală, atmosfera fiind extraordinară și emoționantă.

Tags: spectacol  medies  psd  
1966 vizite
Distribuie pe