Locale Altele
Luni, 29 Noiembrie 2021
Luni, 29 Nov 2021
În capitala Țării Oașului, PSD a surclasat PDL și PNL
Biroul de Presă al PSD Satu Mare  - Vineri, 20 Noiembrie 2009

Vineri dimineața, PSD a organizat o acțiune de anvergură în capitala Țării Oașului. Cinci caravane au făcut joncțiunea în centrul orașului Negrești-Oaș.
 

 

În fruntea celor aproximativ 200 de activiști social-democrați s-au aflat directorul de campanie, senatorul Valer Marian, președintele organizației județene, deputatul Gheorghe Ciocan, vicepreședintele Consiliului Județean, Mircea Govor, primarii din Negrești-Oaș și Orașu Nou, Nicolae Bura și Toma Betea, fostul subprefect Aurelia Fedorca, vicepreședinții Paula Mare, Ioan Viman, Radu Roca, liderul PC, Viorel Pop. La această acțiune a participat și europarlamentarul PSD Ioan Mircea Pașcu.
 

 

Echipa PSD a surclasat PDL și PNL la putere de mobilizare și forța de impact. Simpatia manifestată de cetățeni a confirmat faptul că Țara Oașului este fieful PSD. Reamintim că orașul Negrești-Oaș și șase din totalul de 11 comune sunt conduse de primari social-democrați.
 

 

Pedeliștii și liberalii nu au reușit să depășească impactul produs de grupul masiv al PSD. Diferența netă a fost evidențiată de foarte multi negreșteni, care au afirmat că "roșul este culoarea care predomină".
 

 

Pe străzile principale și in piața de alimente, parlamentarii și liderii PSD au stat de vorbă cu cetățenii. Le-au ascultat problemele și i-au asigurat că vor fi mereu alături de ei.
 

 

Din caravane au răsunat colinzi și mesaje prin care oamenii erau îndemnați să se prezinte la vot pe 22 noiembrie și să voteze pentru candidatul PSD+PC, Mircea Geoană. După acțiunea de la Negrești-Oaș, caravanele PSD au trecut prin toate comunele din Țara Oașului.

Tags: campanie  geoana  negresti  
2126 vizite
Distribuie pe