Locale Altele
Vineri, 19 August 2022
Vin, 19 Aug 2022
Campanie electorală murdară
Florin Răchitan  - Vineri, 27 Noiembrie 2009

Sătmărenii care au trecut joi prin Centru şi au avut joi curiozitatea să-şi ridice privirile spre etajele superioare ale Casei de Modă au putut să vadă ditamai mash-ul de campanie electorală ce părea să fie instalat de PSD.

 

Doar că la o privire mai atentă se putea observa că imaginea de pe mash era în mod evident ironică, fiind luat în derâdere sloganul de campanie al lui Mircea Geoană, „Învingem împreună”, prin asocierea cu portretele unor lideri controversaţi ai PSD şi cu cele ale aşa-zişilor „moguli” din presă.

 

Un banner identic a fost amplasat vineri pe strada Botizului din Satu Mare, poliţiştii fiind sesizaţi în ambele cazuri. Nu a fost greu de ghicit unde trebuie căutaţi cei care au dat comanda pentru bannerele respective, firele ducând până la conducerea municipală şi judeţeană a PD-L.

 

Până la urmă, potrivit legii, au fost amendaţi cei care au instalat efectiv bannerele respective, cu 1.500, respectiv 1.000 RON, iar bannerele au fost îndepărtate. Urmează ca sumele să fie decontate, suntem convinşi, de PD-L.

Tags: mash  campanie  pdl  
1997 vizite
Distribuie pe