Locale Altele
Joi, 11 August 2022
Joi, 11 Aug 2022
Ciprian Ardelean, noul președinte al Organizației Județene de Tineret PSD
Ioana Gavrău  - Sambata, 25 Septembrie 2010
Peste 250 de membri ai Organizației Județene de Tineret a Partidului Social Democrat Satu Mare au participat sâmbătă la o conferință, în cadrul căreia s-a ales noul președinte. Ciprian Ardelean a fost votat în unanimitate. Tot acolo s-a prezentat și planul de bătaie pentru perioada următoare.
 

Sala de ședințe a Muzeului Județean Satu Mare a fost umplută la refuz de tinerii care fac parte din Organizația Județeană de Tineret a PSD Satu Mare.

Ședința a fost condusă de deputatul PSD Gheorghe Ciocan, în prezidiu fiind prezent și senatorul Valer Marian. Înainte de votare, fiecare dintre aceștia a susținut câte un scurt discurs.„Nu pot să nu remarc numărul mare al tinerilor prezenţi aici. Sunt bucuros că organizația din Satu Mare are un număr atât de mare de membri“, a spus deputatul Gheorghe Ciocan.

Tot sâmbătă s-au prezentat activitățile din ultimii patru ani, acțiunile la care au participat tinerii pesediști. „Am fost prezenți în tot județul. Acest lucru s-a văzut în toate campaniile pe care le-am întreprins“, a spus Ciprian Ardelean.


El a obținut 226 de voturi, fiind ales în unanimitate în fruntea Organizaţiei de Tineret a PSD.
3413 vizite
Distribuie pe