Locale Altele
Marti, 28 Septembrie 2021
Marti, 28 Sept 2021
Scandal în PD-L! Începe schimbarea directorilor.
Ioana Gavrău  - Marti, 12 Iulie 2011
Aproape jumătate dintre directorii PD-L au primit calificativul „nesatisfăcător“ în urma unei evaluări interne. Conform unor surse din partid, 3 directori de instituții urmează să fie schimbați în cel mai scurt timp. Evaluarea este ținută deocamdată în secret.


Cei peste 30 de directori de instituții numiți sau sprijiniți de PD-L Satu Mare au fost supuși unui test de evaluare. Comisiile de specialitate au fost alcătuite din membrii Biroului Permanent Județean BPJ al PD-L Satu Mare.

În urma evaluării, 15 directori de instituții au primit calificativul „nesatisfăcător“, iar 3 dintre ei urmează să fie schimbați. Conform unor surse din interiorul PD-L Satu Mare, pe picior de plecare se află directorul Direcției Agricole, Ioan Cioltean, directorul APIA, Viorel Pintea, și directorul Gărzii de Mediu, Gabriel Preda Târnoveanu.

Foarte puțini dintre directori au primit calificativul „bine“. Este vorba de directorul Direcției Generale a Finanțelor Publice Satu Mare, Dan Maier, directorul Gărzii Financiare, Ioan Șipoș, directorul Oficiului Județean de Poștă, Radu Nicoară, directorul Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorului Satu Mare, Valentin Breban, respectiv directorul Inspectoratului Teritorial de Muncă, Cristian Sasu.

Ceilalți directori evaluați au primit doar „satisfăcător“.

Președintele Organizației Județene a PD-L Satu Mare, deputatul Ioan Holdiș, nu a vrut să dea prea multe detalii, însă a precizat că această evaluare se desfășoară și în momentul de față, lăsând însă se se înțealeagă faptul că presa a ajuns la niște informații strict secrete.

Această evaluare este în desfășurare. S-au format niște comisii de specialitate care evaluează activitatea directorilor. Vrem să fim foarte obiectivi, iar dacă se pune problema unor schimbări o facem doar pentru a avea oameni competenți aproape de cetățean“, a spus deputatul Ioan Holdiș.

Niciun director de instituție nu a fost înștiințat despre calificativul primit, doar membrii BPJ știu despre ce este vorba. Luni, la ora 16.00, directorii au fost chemați la sediul partidului, probabil pentru a li se explica situația.
6646 vizite
Distribuie pe