Locale Altele
Sambata, 20 Aprilie 2024
Sam, 20 Apr 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Senatorul Valer Marian şi-a donat indemnizaţia unor familii sărace
Florin Răchitan  - Marti, 13 Martie 2012

Aşa cum a anunţat la începutul grevei parlamentare declanşată de Uniunea Social-Liberală, senatorul Valer Marian şi-a donat luni indemnizaţia primită pe luna februarie unor familii sărace ai căror membri se confruntă cu grave probleme materiale şi de sănătate. Acţiunea a avut loc luni în cadrul unei conferinţe de presă organizată în biroul senatorial din Satu Mare.

 

Senatorul le-a înmânat personal reprezentanţilor celor şase familii plicurile conţinând câte 700 de lei fiecare, exprimându-şi speranţa că gestul său va fi urmat şi de colegii parlamentari de la PD-L şi UDMR, deoarece aceştia „oricum stau în şomaj tehnic în timpul grevei parlamentare a USL, reuşind foarte rar să aibă cvorumul necesar pentru a aproba proiecte de legi, dar îşi primesc şi ei indemnizaţiile”, după cum a declarat Valer Marian.

 

El a mai anunţat că următoarea indemnizaţie o va împărţi unor elevi şi studenţi proveniţi din familii nevoiaşe, dar cu rezultate remarcabile la învăţătură. Totodată, a criticat opulenţa petrecerii de 8 Martie organizată de PD-L pentru mai mult de 400 de persoane la un restaurant din Satu Mare, invitând liderii partidului de guvernământ să se abţină de la asemenea „paranghelii” într-o perioadă în care mulţi oameni nu au ce pune pe masă.

 

De asemenea, preşedintele Organizaţiei Judeţene a Partidului Social-Democrat a anunţat că a dat în judecată trustul de presă Adevărul pentru un articol denigrator publicat în 15 februarie. El cere daune morale în valoare de 100.000 de lei, bani pe care intenţionează să-i doneze unor elevi şi studenţi merituoşi.

1415 vizite
Distribuie pe