Locale Altele
Sambata, 2 Iulie 2022
Sam, 2 Iul 2022
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
PD-L vrea campanie electorală „curată”
Florin Răchitan  - Vineri, 16 Martie 2012

La conferinţa de presă săptămânală susţinută vineri la sediul Partidului Democrat-Liberal din Satu Mare, liderii organizaţiei municipale ale acestei formaţiuni politice şi-au exprimat satisfacţia cu privire la încetarea „manifestărilor deplasate” ale PSD şi şi-au exprimat speranţa că vor avea parte de „o campanie electorală curată”, concentrată pe problemele importante ale oraşului, aşa cum i-ar fi asigurat chiar candidatul USL la Primărie, Dorel Coica, într-o emisiune TV.

 

Preşedintele Organizaţiei Municipale a PD-L, Nicolae Şuta, a declarat că va anunţa la sfârşitul lunii martie cine va fi candidatul partidului portocaliu pentru Primăria Satu Mare, lăsând deschisă chiar posibilitatea de a susţine un candidat comun cu USL, adică pe doctorul Coica.

 

Cu toate acestea, secretarul general al organizaţiei, George Filip, l-a nominalizat exact pe consilierul local Dorel Coica, alături de vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Ştef, ca fiind lideri ai USL care fac declaraţii denigratoare la adresa Puterii, precum „guvern corupt şi incompetent” sau „ciumă portocalie”.

 

„Este o diferenţă mare între a tăia panglici şi a contribui efectiv la susţinerea unor investiţii importante pentru oraş şi judeţ. Sătmărenii nu trebuie să uite că, deşi municipiul şi judeţul sunt conduse, practic, de alianţa UDMR – PSD – PNL, fondurile pentru investiţiile masive din ultimii ani în domeniul sănătăţii sau al construcţiilor de drumuri au fost asigurate de Guvernul Boc, cu sprijinul consistent al PD-L Satu Mare” – a afirmat George Filip.

 

Mai mult, referindu-se la procentul din electorat care nu pare dispus să-l voteze pe Dorel Coica, prim-vicepreşedintele Organizaţiei Municipale a PD-L Satu Mare, Kiraly Zoltan, a remarcat pe un ton ironic: „Se pare că nu toţi sătmărenii au tensiune, astfel că doctorul Coica nu a avut ce să le măsoare”!

1238 vizite
Distribuie pe