Locale Altele
Luni, 20 Septembrie 2021
Luni, 20 Sept 2021
Ovidiu Silaghi este noul ministru al Transporturilor
Gândul  - Marti, 1 Mai 2012

Potrivit listei prezentate de premierul desemnat Victor Ponta, sătmăreanul Ovidiu Silaghi este propus pentru postul de ministru al Transporturilor în guvernul interimar care trebuie să conducă România până la alegerile parlamentare.

Preşedintele Organizaţiei Judeţene Satu Mare a Partidului Naţional Liberal a mai fost ministru al IMM-urilor în Guvernul Tăriceanu.

 

Silaghi este membru al PNL din ianuarie 1990, unde a deţinut mai multe funcţii, printre care preşedinte al TNL Satu Mare, vicepreşedinte al BPT PNL Satu Mare, iar din 2001 este preşedinte PNL Satu Mare.

 

A fost membru al Parlamentului European din ianuarie 2007 şi până în aprilie 2007, deputat de Satu Mare în Parlamentul României în perioada 2004-2008 şi membru în Comisia de buget, finanţe şi bănci, în Comisia pieţei de capital şi Comisia de industrii şi servicii.

 

De asemenea, a fost vicepreşedinte al Comisiei pentru Control Bugetar din Parlamentul European şi membru al Comisiei pentru Piaţa Internă şi Protecţia Consumatorului din Parlamentul European. Cunoaşte limbile engleză, franceză, italiană şi maghiară.

 

Din 2002, Ioan Ovidiu Silaghi este membru al Club Rotary, o organizaţie a oamenilor de afaceri şi a reprezentanţilor diferitelor profesii, care asigură servicii umanitare.

1301 vizite
Distribuie pe