Locale Altele
Joi, 24 Iunie 2021
Joi, 24 Iun 2021
Dorel Coica: ştrand din 15 iulie şi transport gratuit pentru pensionari
USL Satu Mare  - Vineri, 18 Mai 2012

Aproximativ 100 de cetăţeni ai cartierului Carpaţi I au venit joi la întâlnirea cu candidatul la Primăria municipiului Satu Mare, dr. Dorel Coica, cu viceprimarul Adrian Albu, Ioan Pop, Tamara Bădescu şi cu alţi candidaţi la funcţiile de consilieri locali, însoţiţi de un grup de tineri simpatizanţi USL.

 

Oamenii şi-au spus problemele cu care se confruntă zi de zi în cartier, dar şi în oraş. Dintre acestea, cele mai evidenţiate au fost reabilitarea străzilor şi trotuarelor din cartier, reabilitarea termică a blocurilor şi, nu în ultimul rând, rugămintea cea mai fierbinte a fost ca viitorul primar să nu uite de ştrand.

 

“Vă rog să nu uitaţi de ştrand! Până când să mergem la ştrand la Felix?” – a întrebat Ţinca Ileana, în vârstă de 65 de ani, care pentru prima data după mulţi ani a primit şi un răspuns. Doctorul Coica a fixat şi darea în folosinţă a ştrandului: 15 iulie anul curent.
 

 

Cetăţenii prezenţi la întâlnirea cu candidatul USL au mai spus că îşi doresc intrare gratuită la ştrand şi să beneficieze de transport gratuit în oraş. Astfel, dr. Dorel Coica le-a promis că dacă va ajunge primar, unul dintre proiectele dânsului este ca pensionarii să aibă un card prin care să beneficieze de transport gratuit, după un model deja testat la Oradea.
 

 

Întâlnirea s-a încheiat la fel cum a început, cu sloganul devenit refren pentru locuitorii cartierului Carpaţi 1: “Vrem schimbarea până la capăt. Ne-am săturat”!
 

1946 vizite
Distribuie pe