Locale Altele
Miercuri, 17 August 2022
Mie, 17 Aug 2022
Iuliu Ilyes – pe locul I într-un sondaj al Informaţiei Zilei
UDMR Satu Mare  - Vineri, 18 Mai 2012

Alegerile locale pentru funcţia de primar al municipiului Satu Mare ar fi câştigate de actualul primar  Iuliu Ilyés, dacă alegerile locale s-ar desfăşura în această duminică – conform unui sondaj de opinie, dat publicităţii vineri. 

Sondajul a fost efectuat de cotidianul local Informaţia Zilei la jumătatea perioadei de campanie electorală din 2012.

Un număr de 986 de cetăţeni cu drept de vot au fost intervievaţi în perioada 15-17 mai despre opţiunea lor vizând persoana viitorului primar, iar rezultatul are  o marjă de eroare de 2%:

Rezultatele sondajului:


Iuliu Ilyés (UDMR) -  42%

Coica Costel Dorel (USL) – 38%

Golea Nita Bujor (PPDD) – 4%

Suta Nicolae Francisc (PDL) – 3,5%

Babasan Sergiu Lucian (PRM) – 1%

Zuzula Béla (PCM) – 0,5%

Nu s-au hotarat inca sau nu stiu cu cine sa voteze – 11%

 

Candidatul UDMR la primăria Satu Mare, Iuliu Ilyés, a declarat: „Rezultate similare a arătat şi un sondaj anterior, comandat de UDMR Satu Mare. Aceste sondaje sunt cele reale, nu cele trâmbiţate peste tot de contracandidatul meu, cu scopuri propagandistice. Rezultatele sunt încurajatoare, dar în niciun caz nu trebuie să ne liniştească, pentru că avantajul meu este încă destul de firav.

 

Noi continuăm să-i informăm corect pe sătmăreni despre ce am realizat şi ce vrem să realizăm pentru ei. Însă vom avea nevoie de mobilizare puternică şi de participare cât mai numeroasă în data de 10 iunie, ca să putem dezvolta în continuare oraşul şi comunitatea”.

2046 vizite
Distribuie pe