Locale Altele
Duminica, 16 Iunie 2024
Dum, 16 Iun 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
ARD a depus la Prefectură bilanțul negru al guvernării USL
Veronica Hodas  - Joi, 8 Noiembrie 2012

Liderii sătmăreni ai Alianţei România Dreaptă l-au căutat joi pe prefectul județului Satu Mare, Eugeniu Avram, pentru a-i înmâna un document intitulat „Au promis miere, au oferit fiere”, care se vrea a fi un fel de bilanț negru al guvernării USL. Prefectul lipsind la ora respectivă din instituţie, reprezentanţii ARD au depus bilanțul la registratură.
 

 

După ce documentul a fost depus, la sediul Partidului Democrat-Liberal a avut loc o conferință de presă în care candidații Adrian Cozma, Ovidiu Mureșan, Sergiu Băbășan, Sorin Ghilea, Petre Mureșan și Andreea Paul, dar şi co-preşedinţii judeţeni ai ARD  au prezentat detalii din bilanţul respectiv.

 

Apoi, candidata în Colegiul 1 Oaş pentru Camera Deputaţilor, Andreea Paul, a prezentat principalele 3 puncte din programul de guvernare al ARD propus alegătorilor. Acestea se referă la reducerea cotei unice de impozitare de la 16% la 12%, creșterea salariului minim pe economie de la 700 lei la 850 lei în anul 2013 și ulterior la 1.000 de lei până în anul 2015, precum şi diminuarea poverii fiscale a angajatorilor cu cinci puncte procentuale.
 

 

„ARD susține o integrare a României puternice în UE și nu o izolare a ei, o reorientare a ei spre alți poli de putere retrograde. Vom repara relațiile cu Europa, pe care USL le-a stricat, și vom susține implicarea țării în procesul de decizie al UE” - a încheiat Andreea Paul.

1283 vizite
Distribuie pe