Locale Altele
Marti, 25 Ianuarie 2022
Marti, 25 Ian 2022
USL a amplasat primul banner electoral joi noaptea, la Burdea
USL Satu Mare  - Vineri, 9 Noiembrie 2012

Membrii Uniunii Social-Liberale Satu Mare au marcat în data de 9 noiembrie 2012, la ora 00:00, începerea campaniei electorale. Cu această ocazie a fost amplasat primul banner electoral cu înscripţiile alianţei în Intersecţia Burdea.

 

Un grup de tineri, în frunte cu preşedintele PNL Satu Mare, Adrian Ştef, şi vicepreşedintele PSD, Radu Roca, au ajutat la amplasarea bannerului.

 

Adrian Ştef, preşedintele Organizaţiei Municipale PNL Satu Mare, a declarat: “La fel ca la alegerile locale, marcăm începerea campaniei electorale prin amplasarea primului banner la Burdea, ceea ce a fost de bun augur pentru USL şi cred că acelaşi lucru se va întâmpla şi acum, USL va marca anul 2012 ca an al victoriei.
 

 

Vom putea să avem o guvernare în care să punem în practică toate aceste proiecte pe care le-am prezentat electoratului şi în vara acestui an şi acum, în momentul în care s-a lansat programul economic. Întrebarea este câte mandate o să aibă USL-ul, la nivel de ţară vom avea peste 65% şi la nivel de judeţ o să avem suficiente ca să contribuim la o guvernare reuşită”.

983 vizite
Distribuie pe