Locale Altele
Marti, 28 Septembrie 2021
Marti, 28 Sept 2021
Ovidiu Silaghi, prezent la un spectacol pentru sătenii din Lipău
USL Satu Mare  - Duminica, 18 Noiembrie 2012

Candidatul USL pentru Colegiul 2 Camera Deputaţilor, ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Ovidiu Silaghi, s-a aflat sâmbătă la Lipău, la un spectacol dedicat locuitorilor satului, dar şi comunelor învecinate.
 

 

Alături de ministru a fost prezent şi preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Adrian Ştef. Cei doi au fost primiţi cu aplauze şi invitaţi să ia cuvântul.

 

„Avem un obiectiv important, acela de a câştiga peste 50% la aceste alegeri. Pentru o Românie puternică avem nevoie de un Parlament puternic, care are nevoie de inteligenţa, inventivitatea, munca, dar mai ales de votul dumneavoastră şi al celor pe care îi veţi convinge să vină să voteze pentru a avea o majoritate confortabilă în Parlament. Vrem o conducere a ţării care să nu mai fie aplecată în faţa Angelei Merkel şi a Fondului Monetar Internaţional. Un Guvern puternic, cu majoritate solidă în Parlament, poate să negocieze în picioare, cu demnitate şi cu mândrie atât cu Comisia Europeană, cât şi cu Fondul Monetar Internaţional” -  a declarat ministrul Ovidiu Silaghi.
 

 

Acesta a mai îndemnat cetăţenii să voteze pentru o mai bună reprezentare la nivel naţional a conducerilor instituţiilor publice pe care le-au desemnat în urma alegerilor locale.

 

Atmosfera a fost întreţinută de îndrăgitul interpret de muzică populară Petrică Mureşan şi grupul Românaşul.

991 vizite
Distribuie pe