Locale Altele
Joi, 20 Ianuarie 2022
Joi, 20 Ian 2022
Nicolae Bura îi răspunde contracandidatei Andreea Paul
USL Satu Mare  - Marti, 20 Noiembrie 2012

Nicolae Bura: Andreea Paul (Vass) să dialogheze cu românii cărora le-a tăiat salariile şi pensiile.

 

Modul în care doamna Andreea Paul (Vass) mi-a lansat invitaţia la dezbatere este unul total neserios, sunt doar provocări ieftine şi motive de a-şi face publicitate în lipsa unor proiecte clare pentru dezvoltarea Ţării Oaşului. 

 

Eu mi-am stabilit agenda electorală la începutul campaniei împreună cu echipa mea şi nu mi-o schimb numai pentru că aşa vrea doamna Vass şi strategii săi.

 

Eu îmi fac programul zilnic după cum am stabilit cu alegătorii din Ţara Oaşului, pentru că scopul meu este să ajung la fiecare cetăţean, să-l consult despre problemele pe care le are şi să stabilim împreună, de comun acord, o strategie de dezvoltare pentru întreaga zonă.

 

Faptul că în echipa de campanie a doamnei Andreea Paul se află oameni cu comportament îndoielnic şi certaţi cu legea, dar şi elevi scoşi de pe băncile şcolii pentru câţiva lei demonstrează cu prisosinţă disperarea candidatei ARD.

 

Dacă domnia sa doreşte, poate să vină să ne confruntăm între cetăţeni, acolo unde echipele noastre de campanie s-au întâlnit, dar ea nu a spus nimic, ci şi-a plecat capul în pământ, probabil de ruşine pentru campania murdară ce o duce. Dar şi pentru că, indiferent în care zonă a Ţării Oaşului a călcat, a fost primită cu suspiciune şi chiar cu huiduieli.

 

Andreea Paul (Vass) trebuia să dialogheze cu cetăţenii Ţării Oaşului şi cu toţi românii atunci când a propus tăierea salariilor şi a pensiilor, majorarea TVA, închiderea unor şcoli şi spitale. Andreea Paul (Vass) trebuia să-l ia la rost pe Emil Boc pentru politica de tăieri dusă, dar tocmai ea a fost cea care l-a consiliat atât de prost încât ţara a ajuns în haos.

 

Doamna Andreea Paul ar trebui să răspundă şi următoarelor întrebări:

 

1. De ce nu candidează în judeţul său natal şi de ce a fost alungată din Sălaj?

 

2. De ce a renunţat în acest an electoral la numele de Vass? Oare nu cumva îi este ruşine de trecutul familiei sale, care are o reputaţie proastă în Bobota natală?

 

3. Ce afaceri a avut soţul său la Bursă şi cu statul (respectiv cu Ministerul Economiei, Electrica, Autoritatea Naţională pentru Restituirea Proprietăţilor, Palatul Ştirbei, ş.a.)  în perioada în care a fost mare consilieră la Palatele Cotroceni şi Victoria?

 

Stimată doamnă Vass, dumneavoastră trebuie să răspundeţi mai întâi la aceste întrebări şi la toate lucrurile rele care s-au întâmplat în România condusă de PDL şi apoi putem dialoga de faţă cu cetăţenii Ţării Oaşului.

 

Nicolae Bura

Candidat USL pentru Camera Deputaţilor

Colegiul 1 Oaş

1861 vizite
Distribuie pe