Locale Altele
Sambata, 22 Ianuarie 2022
Sam, 22 Ian 2022
Dorel Coica: „Îndemn sătmărenii să nu voteze candidaţii ARD”!
Florin Răchitan  - Joi, 6 Decembrie 2012

Primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica, a convocat joi dimineaţa o conferinţă de presă pentru a face un apel public sătmărenilor de a nu vota candidaţii Alianţei România Dreaptă la alegerile parlamentare din 9 decembrie.

 

Anunţul neobişnuit din partea unui primar vine după ce în seara zilei precedente a trebuit să intervină personal pentru îndepărtarea unui nou banner cu mesaje calomnioase la adresa  adversarilor politici, pe care membrii ARD au vrut să-l instaleze din nou la Intersecţia Burdea, în ciuda interdicţiei impuse în acest sens de Biroul Electoral Judeţean.

 

„Vreau să ştie toţi sătmărenii că aceşti candidaţi ai ARD sunt nişte oameni incorecţi, fără caracter şi lipsiţi de cel mai elementar bun simţ. Ei au încălcat legea în mod repetat, aşa că nu au ce căuta în Parlament, de unde ar vrea ei să ne dea nouă legi. E clar că dacă ar ajunge acolo, timp de patru ani n-ar face altceva decât afaceri pe banii noştri, la fel ca Udrea sau Videanu şi alţii de-ai lor. Sunt obraznici şi atacă în haită, ca lupii flămânziţi din pădure, însă eu m-am prezentat singur aseară la Intersecţia Burdea, unde am fost înconjurat de 60 de indivizi, în frunte cu Sergiu Băbăşan, care e capul răutăţilor. Ca medic, îi recomand nişte tratamente speciale şi chair am de gând să vorbesc cu domnul academician Enătescu să-l programeze pentru nişte tratamente după campania electorală” – a declarat edilul-şef al Sătmarului.

 

El a precizat că nu vrea să dea indicaţii sătmărenilor cu cine anume să voteze, doar îi informează în legătură cu cine nu ar trebui să voteze, bazându-se pe experienţa relaţiilor de până acum dintre administraţia locală sătmăreană şi liderii Alianţei România Dreaptă. De-altfel, i-a şi atenţionat pe aceştia că, în cazul în care vor continua acest comportament şi în ultimele zile ale campaniei electorale, de luni încolo „vor avea probleme cu primarul”, fără să precizeze însă la ce fel de probleme se referă.

 

Dorel Coica a informat că bannerul respectiv a fost îndepărtat, din dispoziţia sa, iar cei care l-au amplasat au fost identificaţi de către Poliţia Locală şi vor suporta consecinţele legale ale faptei lor. De asemenea, primarul îi roagă pe sătmăreni să nu acorde atenţie eventualelor publicaţii false, care încearcă să copieze un anumit ziar local, conţinând articole calomnioase la adresa adversarilor politici ARD, pe care, potrivit informaţiilor sale, membrii ARD le vor distribui în aceste ultime zile ale campaniei electorale în municipiul Satu Mare pentru a nu da timp contracandidaţilor să reacţioneze.

1610 vizite
Distribuie pe