Locale Altele
Joi, 11 August 2022
Joi, 11 Aug 2022
ARD multumeste satmarenilor pentru votul de incredere
Alianţa România Dreaptă Satu Mare  - Miercuri, 12 Decembrie 2012

Alianta Romania Dreapta ii felicita pe toti cei sapte castigatori ai competitiei electorale, cinci deputati si doi senatori, si cheama la cooperare pentru a-si atinge misiunea data de satmareni. Osenii au trimis in Parlamentul Romaniei o deputata ARD, Andreea Maria Paul, care ne va reprezenta pe toti cu cinste si forta de munca.

 

Alianta Romania Dreapta multumeste tuturor candidatilor ARD, Petre Muresan si Sorin Ghilea pentru Senat, Sergiu Babasan, Adrian Cozma, Ovidiu Muresan si Ioan Mihalca pentru Camera Deputatilor, si tuturor echipelor de campanie. Reconstructia Dreptei si intarirea organizatiilor satmarene este calea noastra dreapta.

 

"Multumesc tuturor osenilor de la care am avut atat de multe de invatat. Mulțumesc excelentei echipe de campanie! Multumirile mele din inima se indreapta spre partenerul meu drept, Petre Muresan, alaturi de care ne vom continua proiectele. Oașul a ales: ăsta mi-e locul! De astăzi Țara Oașului are omul ei în Parlament! Are un om devotat, un om care duce Țara Oașului în fruntea țării. Acesta mi-este legământul de credință! 

În Țara Oașului frica a fugit! Vine vremea faptei! Centrele de consultanță pentru fondurile europene vor intra în funcțiune în câteva zile cu oameni pricepuți să-i îndrume pe cei dornici.  Nu va trece zi în care să nu promovez Oașul în Parlament și în Europa. Promit atât: să nu-mbăt pe nimeni cu apă rece. Dar nici cu pălinca pe care o vom scutura de acciza excesivă! Sunt mândră pentru că oameni mândri și puternici m-au ales"
- a declarat deputata ARD Andreea Maria Paul.

 

Claudiu Ardelean

Presedinte ARD Satu Mare

1460 vizite
Distribuie pe