Locale Altele
Miercuri, 1 Februarie 2023
Mie, 1 Feb 2023
PD-L cere recuperarea prejudiciului cauzat de Florisal
Florin Rachitan  - Luni, 4 Martie 2013

In baza unui raport al Curtii de Conturi, Partidul Democrat-Liberal solicita conducerii Primariei Satu Mare sa faca demersuri pentru recuperarea sumei de 3,7 milioane de lei cu care societatea de salubrizare Florisal ar fi prejudiciat bugetul municipiului.

Este vorba despre plati considerate a fi nelegale efectuate in perioada 2009 – 2011 pentru servicii de salubrizare mai mari decat cele stabilite in contract, respectiv pentru servicii de transport a reziduurilor menajere.

Solicitarea a fost formulata luni, in cadrul unei conferinte de presa, de prim-vicepresedintele PD-L Satu Mare, Sergiu Babasan, si secretarul general Valentin Muresan.

Fost candidat la Primaria Satu Mare, Sergiu Babasan, a declarat ca raportul Curtii de Conturi confirma tot ce a spus el in campania electorala si considera ca, pe langa recuperarea prejudiciului cauzat de Florisal, este necesara si tragerea la raspundere a fostului edil-sef al Satmarului.

In ceea ce-l priveste pe actualul edil-sef, Sergiu Babasan i-a adresat patru intrebari cu privire la modalitatea de recuperare a prejudiciului, precum si la masurile luate pentru anularea actelor aditionale prin care au fost majorate tarifele pentru serviciile de salubrizare.

1266 vizite
Distribuie pe