Locale Altele
Vineri, 19 Aprilie 2024
Vin, 19 Apr 2024
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneEvenimentPoliticEconomicSocialDivertismentPersonalităţiExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Știri din regiunea de frontieră cu Ungaria
Partium News  - Marti, 30 Aprilie 2013



Nu doar citiți știrile, scrieți-le chiar dumneavoastră! Dacă vă preocupă soarta localității dumneavoastră, vă interesează viața publică, cea culturală și tot ce se întâmplă şi urmăriţi  noutățile doar în presa cotidiană, puteți face mai mult! Portalul transfrontalier
www.partium.eu  oferă posibilitatea tuturor de a scrie știri proprii.

 

Este atât de simplu! Portalul realizat în cooperare româno-ungară dorește să deservească jurnalismul de comunitate, ceea ce înseamnă că membrii activi ai comunității pot relata în mod voluntar despre evenimentele localității în care trăiesc.

 

Poate fi vorba despre o decizie importantă a autorităților locale, o excursie cu clasa sau cel mai frumos cocoș al satului, importantă este știrea. O comunitate poate fi cunoscută doar astfel. Cei interesați și responsabili pentru mediul înconjurător sunt invitaţi să viziteze www.partium.eu  și să profite de această posibilitate.

 

Portalul www.partium.eu  a fost realizat în cadrul proiectului ”Agenție comunitară transfrontalieră de știri și centru de resurse” (HURO/1001/282/1.2.3), proiect implementat de Dél-alföldi Regionális Társadalomkutatási Egyesület în parteneriat cu Asociația IT Carei în cadrul Programului de Cooperare Transfrontalieră Ungaria-România 2007-2013 (www.huro-cbc.eu), și finanţat de Uniunea Europeană prin Fondul European de Dezvoltare Regională, completat de co-finanţarea naţională a celor două state membre participante în program, Ungaria şi România.

6549 vizite
Distribuie pe