Locale Altele
Sambata, 27 Aprilie 2024
Sam, 27 Apr 2024
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneEvenimentPoliticEconomicSocialDivertismentPersonalităţiExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
O adolescentă este bătută crunt de colegele de şcoală - VIDEO
Pro TV  - Luni, 26 Ianuarie 2009

Multi dintre adolescentii Romaniei au ajuns sa puna pret pe forta pumnilor si nu pe cea a mintii. Imagini de o duritate rara au fost postate duminica pe internet.

Este vorba despre o bataie intre fete. Cel putin doua adolescente au prins la inghesuiala o copila si, in timp ce una o plesnea peste fata, cealalta imortaliza scena. Extrem de cruda, agresoarea isi face timp sa se intereseze si de mersul filmarii. 

Prima dubla. O lipeste pe cealalta adolescenta cu spatele de zid ca sa nu-i scape, dupa care incepe pedeapsa contracronometru. "Fii atenta, dupa un minut ma anunti ca sa termin, da?", spune ea. Scena este extrem de dura pentru oricine, mai putin pentru agresoare si pentru cea care o filmeaza si o atentioneaza sa isi dozeze bine efortul.

"-Fa, mai ia o pauza!
- Ce pauza fa, asta are nevoie de pauza?", continua discutia. 

Durerea tinerei parca o atata si mai tare pe batausa, care din cand in cand priveste ca un star catre camera. Nu conteaza ca victima, cocosata de atatea lovituri, le roaga sa se opreasca. Batausa da cat poate, pana zice singura ca o dor mainile. Din fundal se aude o voce care tot intreaba: "Ai, fa, foarfeca la tine?". Bestiile erau hotarate sa folosesca la maximum timpul ramas pe dispozitivul de inregistrare video! Filmarea are secunde bune si se termina brusc, cu victima cazuta la pamant.

In  Romania, pare ca bataia te ajuta sa ajungi cineva. Daca nu ti-ai injurat, scuipat sau batut un coleg sau un "prieten", nu prea esti smecher si nu te poti impune. Am fost oripilati de imaginile postate pe internet, cu atat mai mult cu cat scena pare sa se petreaca undeva, chiar in spatele unei scoli. 

Adolescentii care ridica pumnul asupra colegilor risca sa fie inchisi. Chiar daca sunt minori, pot fi acuzati de lovire, infractiune care se pedepseste cu inchisoarea pana la 3 ani. Daca victima necesita si ingrijiri medicale, in functie de numarul de zile petrecute in spital, pedeapsa poate ajunge pana la 7 ani.

Tags: bataie  fete  filmare  


10398 vizite
Distribuie pe