Locale Altele
Duminica, 4 Iunie 2023
Dum, 4 Iun 2023
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneEvenimentPoliticEconomicSocialDivertismentPersonalităţiExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Protest împotriva cipurilor din noile paşapoarte
Gândul  - Luni, 2 Februarie 2009

Hotărârea de Guvern care prevede introducerea unui cip cu detaliile biometrice ale posesorului în actele de identitate ale românilor vesteşte venirea Apocalipsei. Aceasta este ideea care a scos în stradă câteva sute de oameni, adunaţi în faţa Patriarhiei pentru a protesta împotriva “planului demonic” adoptat de Guvern.

Manifestarea a fost organizată de organizaţia fără personalitate juridică “Coaliţia Împotriva Statului Poliţienesc”, formată din alte patru organizaţii; Civicmedia, Asociaţia Adevăr şi Dreptate, APADAR şi Grupul Independent pentru Democraţie. Majoritatea protestatarilor, însă, arboraseră steagurile Noii Drepte.

“Fiind o coaliţie deschisă, nu putem să îi alungăm pe cei care vor să ni se alăture”, a justificat prezenţa lor unul dintre organizatorii manifestaţiei. Planul de a fi introduse datele biometrice în actele de identitate a fost catalogat de cei care s-au adresat mulţimii drept o manifestare a “imperialismului franc-masonic”, îndemnul către cei prezenţi fiind să nu se “subjuge de bună voie unui sistem de control conceput de anticrist”.

Coaliţia Împotriva Statului Poliţienesc afirmă că decizia de a fi introduse datele biometrice în actele de identitate încalcă legile ţării. Au fost invocate articolul 26 din Constituţie, privitor la ocrotirea vieţii intime, familiale şi private, şi articolul 28, privitor la secretul scrisorilor, telegramelor etc. Mesajul care a fost comunicat însă celor adunaţi în faţa Patriarhiei a fost însă unul religios, venit din partea părintelui Justin Pârvu. Într-o scrisoare adresată autorităţilor şi creştinilor, părintele Pârvu susţine că cipul din paşaport şi buletin nu este altceva decât semnul fiarei, care vesteşte Apocalipsa.

“Nu credeam că voi trăi să văd şi eu începutul acestor vremuri de durere, apocaliptice – dar iată că mânia lui Dumnezeu a venit mai degrabă asupra noastră, pentru toate păcatele şi fărădelegile pe care le-am săvârşit ... Poate pentru mulţi dintre dumneavoastră acest cip pare un lucru nesemnificativ, dar în spatele acestui sistem de însemnare a oamenilor, de codare şi stocare a datelor de identificare se ascunde o întreagă dictatură, un întreg plan demonic, prin care de bună voie îţi vinzi sufletul diavolului.

Însemnarea oamenilor, ca pe vite, este primul pas al unor alte măsuri luate pentru controlul absolut al fiinţei umane ... Trebuie să vă apăraţi acest drept de la Dumnezeu, chiar de ar fi să plătiţi cu preţul vieţii voastre”, a fost mesajul părintelui Pârvu, citit mulţimii adunate în faţa Patriarhiei. Acestora li s-a mai explicat că, după introducerea cipului în actele de identitate, următorul pas va fi introducerea acestor cipuri în mână şi în frunte, alte semne ale sfârşitului lumii, prevestite în Apocalipsă.

“Susţin biserica, refuz semnul fiarei”, a fost sloganul scandat de sutele de oameni. Aceasta a fost doar prima manifestaţie a Coaliţiei Împotriva Statului Poliţienesc, organizatorii anunţând că se vor aduna din nou, miercuri, de data aceasta în faţa Guvernului.

Tags: cip  pasapoarte  protest  
4214 vizite
Distribuie pe