Locale Altele
Sambata, 25 Iunie 2022
Sam, 25 Iun 2022
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneEvenimentPoliticEconomicSocialDivertismentPersonalităţiExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Purtătorul de cuvânt al Guvernului a împărţit pumni într-un club de manele
Gândul  - Luni, 9 Februarie 2009

Rareş Niculescu, purtător de cuvânt al Guvernului, a fost implicat, vineri noaptea, într-o altercaţie. Incidentul a avut loc în jurul orei 1.30, în barul Romantica din Cluj. Niculescu susţine că a fost agresat şi a depus la Poliţie o solicitare de identificare a făptaşilor.

“În seara zilei de vineri, împreună cu doi prieteni, am fost invitaţi într-un local de o cunoştinţă a unuia dintre ei", ne-a declarat Rareş Niculescu.

"Era prima dată cand mergeam acolo. Încă de la intrare, un om de ordine din local, fără niciun motiv rezonabil, m-a bruscat, m-a îmbrâncit şi m-a lovit peste faţă. Alte şase-şapte persoane au intervenit, apoi. Cred că erau angajaţi ai firmei de pază Scutul Negru. Colegii mei au încercat să mă apere.

Când am văzut că localul nu e pe gustul nostru, am vrut să ieşim. Nu am putut, pentru că am fost ţinuţi circa 15-20 de minute, când au apărut jandarmii.

Spre surprinderea mea, jandarmii erau în relaţii amicale cu agresorii. Pe noi ne-au legitimat, pe ei nu. Nu au vrut să audieze pe nimeni. Nu au luat nicio măsură. Când am văzut că jandarmii nu fac nimic, am chemat poliţia. Nici atunci nu am fost audiaţi, deşi am insistat. Atunci m-am dus la poliţie şi am făcut o cerere de identificare a autorilor. Am arătat că îmi rezerv dreptul să fac plângere pentru lovire. Eu nu sunt tare lovit, dar unul dintre prietenii mei are genunchiul dislocat şi capul plin de cucuie. Subliniez că nu am invocat sau folosit calitatea mea oficială", a mai spus Niculescu.

Pe de altă parte, surse din Poliţie confirmă altercaţia în care a fost implicat Niculescu. Acesta ar fi depus o cerere de identificare a celor care l-ar fi agresat, însă şi reprezentanţii clubului au depus o plângere pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice.

Jandarmeria spune că Rareş Niculescu a fost amendat cu 200 de RON pentru că a început scandalul

Jandarmeria clujeană l-a sancţionat pe Rareş Niculescu pentru provocare de scandal. Locotenentul Milici Ilie, purtătorul de cuvânt al Grupării Mobile de Jandarmi Cluj, ne-a declarat că fiecare dintre membrii grupului din care făcea parte Niculescu a fost amendat cu câte 200 RON.

Am fost solicitaţi de firma de pază Scutul Negru să îi sprijinim la aplanarea unui conflict, ne-a declarat Milici. În zonă a mers un echipaj care a găsit persoanele respective în hol. În baza declaraţiilor luate de la martori au fost sancţionate trei persoane, pentru provocare de scandal. Se pare că s-au luat de cineva din club, au intrat în conflict cu persoane aflate la mese şi cei de la firma de pază au intervenit. S-a făcut un proces verbal de contravenţie. Persoanele sancţionate au spus că nu recunosc şi au plecat fără a primi un exemplar al Procesului Verbal. Noi avem martori. Un exemplar al sancţiunii contravenţionale va fi trimis acasă, fiecăruia dintre cei amendaţi. Aceştia pot contesta la Judecătorie amenda.”

Tags: rares  niculescu  bataie  
1951 vizite
Distribuie pe