Locale Altele
Sambata, 3 Iunie 2023
Sam, 3 Iun 2023
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneEvenimentPoliticEconomicSocialDivertismentPersonalităţiExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Muncitor strivit de acoperişul unui mall la Oradea
Evenimentul Zilei  - Joi, 12 Februarie 2009
Un muncitor a murit, iar alte trei persoane au fost grav rănite ieri după-amiază la Oradea, după ce acoperişul proaspăt turnat al viitorului complex Oradea Plaza s-a prăbuşit.

Unul dintre cei trei răniţi a fost dus direct în sala de operaţii la Spitalul Judeţean din Oradea.

„A avut un traumatism abdominal. Avea o plagă, probabil un fier beton i-a intrat în abdomen. Trebuie văzut ce organe i-au fost atinse. Un altul e cu traumatism la coloană, iar un alt bărbat are traumatisme la faţă, fiind lovit în plin de o grindă“, a declarat Emil Boşcău, medic în cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

Din primele cercetări, se pare că plafonul a cedat după turnarea unei şape de beton la etajul al doilea al construcţiei, din cauza greutăţii betonului. Numărul victimelor a fost redus şi datorită faptului că incidentul s-a produs în timpul pauzei de masă, pe şantier fiind în total 50 de muncitori.

Reprezentanţii Inspectoratului de Stat în Construcţii Bihor au demarat o anchetă. „Trebuie să aducem şi un expert. Situaţia este complicată, primele concluzii le vom avea diseară (aseară - n.r.). Apoi vom lua măsurile legale“, afir mă inspectorul-şef Lucian Chindlea. Complexul Oradea Plaza se află în centrul civic al oraşului, într-o zonă foarte aglomerată, fiind situat chiar în vecinătatea unei staţii de tramvai.

Tags: plaza  oradea  muncitor  mort  
2056 vizite
Distribuie pe