Locale Altele
Sambata, 10 Decembrie 2022
Sam, 10 Dec 2022
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneEvenimentPoliticEconomicSocialDivertismentPersonalităţiExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Jaf armat la o bancă din Cluj
Mediafax  - Vineri, 13 Februarie 2009

Două persoane înarmate care purtau cagule au intrat, vineri după-amiază, într-o filială a Băncii Transilvania, din cartierul Mănăştur, din Cluj-Napoca, l-au lovit pe paznic cu un pistol, iar pe o casieriţă cu pumnii şi picioarele.

Conform unor surse din cadrul Ambulanţei, un echipaj s-a deplasat de urgenţă la faţa locului, însă cele două persoane nu au necesitat internare, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Zona a fost înconjurată de Poliţie, iar la faţa locului se află angajaţi ai Departamentului de Intervenţie şi Pază pentru a supraveghea zona. Şeful IPJ Cluj, Ioan Păcurar, a declarat că oraşul "a fost închis", fiind verificate toate maşinile care circulă pe raza sa.

Şeful Poliţiei clujene a declarat că butonul de panică din bancă a fost acţionat. Adjunctul comandantului Poliţiei municipiului cluj-Napoca, Marcel Bonţidean, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că banii au fost furaţi din casierie, că nu s-a tras niciun foc de armă, şi că poliţia a instituit filtre în tot judeţul cluj pentru prinderea celor doi.

Bancomatele Transilvania au fost blocate, în toată țara.

Tags: jaf  armat  banca  transilvania  cluj  
2093 vizite
Distribuie pe