Locale Altele
Marti, 30 Mai 2023
Marti, 30 Mai 2023
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneEvenimentPoliticEconomicSocialDivertismentPersonalităţiExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Marş de protest "Noua Dreaptă" împotriva paradei gay
Evenimentul Zilei  - Sambata, 23 Mai 2009
Câteva zeci de persoane participă la marşul "pentru normalitate, organizat de Asociaţia "Noua Dreaptă" în Bucureşti, cu câteva ore înaintea paradei gay, manifestanţii spunând că este un marş împotriva avorturilor şi homosexualităţii.

Participanţii flutură steaguri de culoare verde inscripţionate cu sigla "Noii Drepte şi poartă bannere cu mesaje gen" Noua Dreaptă împotriva homosexualităţii şi pentru normalitate", "Nu căsătoriilor şi adopţilor homosexuale".

Participanţii susţin că doresc ca prin acest marş să tragă un semnal de alarmă, în contextul algerilor europarlamentare, ei nefiind de acord cu adoptarea Rezoluţiei Catanian, rezoluţie prin care se recunoaşte căsătoriile între gay în toate statele membre UE.

Potrivit acestora, marşul se vrea o acţiune pentru promovarea valorii familiei, ei vrând ca uniunile prin căsătorie între bărbat şi femeie să fie consemnate şi în Constituţiei, nu numai în Codul familiei.

Totodată, participanţii afirmă că este un marş împotriva avortului şi împotriva homosexualităţii, considerând că parada gay este o acţiune "obscenă cu tentă sexuală explicită".

Şeful departamentului aderenţi al Asociaţiei "Noua Dreaptă", Adrian Pal, a declarat, citat de Mediafax,  că nu are nimic cu homosexualii, dar este deranjat că vor să se expună public.

Pal a susţinut că este artist care lucrează cu regizori şi alte persoane din domeniu, care niciodată nu s-ar expune public indiferent de orienterea sexuală pe care o au.
Tags: noua dreapta  protest  parada  gay  
1780 vizite
Distribuie pe