Locale Altele
Joi, 23 Septembrie 2021
Joi, 23 Sept 2021
Eliberat din puşcărie din motive medicale, Stănculescu joacă la cazino - VIDEO
Evenimentul Zilei, Hotnews  - Miercuri, 2 Septembrie 2009
Fostul ministrul al Apărării, Victor Atanasie Stănculescu, condamnat pentru omor deosebit de grav în urma evenimentelor din decembrie 1989, a fost surprins de reporterii de la Hotnews într-un cazino din Bucureşti, în cursul nopţii trecute.

Stănculescu a jucat la un automat, perseverent, câteva ore. Fostul general a fost însoţit de o femeie, în compania căreia s-a aflat mereu de la moartea soţiei sale.

Un an de libertate

Stănculescu a fost condamnat definitiv pentru omor deosebit de grav, în dosarul revoluţiei de la Timişoara. În prezent, Stănculescu beneficiază de o întrerupere a executării pedepsei, care i-a fost acordată de Tribunalul Teritorial Militar Bucureşti, din motive medicale, începând din 12 mai, în urma unei serii de expertize din care rezulta că starea de sănătate a fostului aghiotant al familiei Ceauşescu este foarte gravă. Diagnosticul arăta că pacientul Stănculescu prezintă "risc maxim de accident vascular cerebral şi cardiac".

"Se simte foarte rău!"

Avocata Alice Drăghici, cea care îl reprezintă pe Stănculescu, a declarat pentru evz.ro: "Domnul general a fost externat din spital luni. Ştiu că nu se simte deloc bine şi se va interna din nou

în spital, dar nu pot spune exact când. După părerea mea, faptul că a fost filmat la cazino este o chestiune care ţine de can-can ieftin".

În spital la termenele de judecată

Procurorii au făcut recurs la decizia Tribunalului Militar, recurs care se va judeca în 16 septembrie. Avocata Alice Drăghici a spus că nu ştie dacă Stănculescu se va putea prezenta la acest termen, dat fiind faptul că sănătatea lui este mai mult decât precară. La termenul anterior, din 29 iulie, Stănculescu era în spital şi nu s-a dus la Tribunal.

Trebuie spus că, în cazul în care magistraţii vor accepta recursul procurorilor, Stănculescu va trebui să se reîntoarcă în penitenciar. Protestul magistraţilor ar putea duce la amânarea judecării acestei cauze, undeva la finele anului.

Tags: stanculescu  cazino  joc  


1920 vizite
Distribuie pe