Locale Altele
Miercuri, 22 Mai 2024
Mie, 22 Mai 2024
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneEvenimentPoliticEconomicSocialDivertismentPersonalităţiExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Toni Tecuceanu de la "Cronica cârcotaşilor" a murit din cauza gripei porcine
Gândul  - Marti, 5 Ianuarie 2010
Actorul Tony Tecuceanu de la "Cronica Cârcotaşilor" a murit, marţi dimineaţă, la vârsta de 37 de ani, la Spitalul "Matei Balş" din Capitală, în urma unor complicaţii la plămâni, după ce a contractat virusul A/H1N1.

Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, Adrian Streinu Cercel, a declarat, marţi, că Toni Tecuceanu a murit, marţi dimineaţă, la ora 3.00, după ce în ultima săptămână a fost în comă controlată.

Streinu Cercel a adăugat că actorul s-a prezentat la spital a treia zi de la infectarea cu virusul gripei noi. Potrivit medicului, Tecuceanu suferea de obezitate, dar că nu aceasta a fost principala cauză a decesului.


Tony Tecuceanu îi interpreta, de obicei, pe Adrian Năstase şi Gigi Becali în scenetele din emisiunea "Cronica Cârcotaşilor".

Născut pe 13 ianuarie 1972, Tony Tecuceanu a participat la misiuni de menţinere a păcii sub comanda Organizaţiei Naţiunilor Unite. Pe site-ul "Cronicii Cârcotaşilor", el se descria ca fiind "un monstru cu sensibilitate de copil, câteodată nervos".

Tony Tecuceanu a jucat în mai multe spectacole de teatru, în filme şi producţii de televiziune.

În 2006, la Gala Tânărului Actor - HOP, Tony Tecuceanu a câştigat premiul pentru cel mai bun actor, pentru rolul "Lomeier" din spectacolul "Noapte arabă", în regia Theodorei Herghelegiu, piesă ce a fost jucată pe scena Teatrului Foarte Mic din Capitală.

"Amintiri din Epoca de Aur 1 - Tovarăşi, frumoasă e viaţa!" este o altă producţe în care Tony a jucat, de aceasta dată în rolul unui miliţian. Tony Tecuceanu a făcut parte din echipa Cârcotaşilor timp de peste trei ani.
8753 vizite
Distribuie pe