Locale Altele
Joi, 6 Octombrie 2022
Joi, 6 Oct 2022
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieEvenimentITAstronomieBiologieClimaGadgetEnergiaAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Concurs de 8 Martie - "Femeile şi ştiinţa"
StiintaAzi.ro  - Luni, 9 Februarie 2009
Echipa Stiinta Azi, susţinută de SM Online, lansează un nou concurs dedicat elevilor de gimanziu şi liceu din România şi Republica Moldova, cu scopul de a promova contribuţiile importante pe care le-au adus femeile de-a lungul timpului în dezvoltarea ştiinţei şi pentru a încuraja domnişoarele să urmeze o carieră în domeniul ştiinţelor.

Elevii trebuie să să trimită un poster sau o prezentare Powerpoint, în echipă, care să prezinte ceea ce ei consideră că este cea mai mare descoperire ştiinţifică realizată de o femeie. Termenul limită este luni, 23 februarie 2009. Câştigătorii vor fi anunţaţi pe 8 martie şi vor primi cărţi de ştiinţă.

Pot să participe echipe formate din două sau trei persoane. Recomandăm, dar nu este obligatoriu, ca în fiecare echipă să fie cel puţin o fată.
 
Echipa trebuie să se oprească asupra unei descoperiri sau progres ştiinţific realizat de o femeie, să motiveze în maxim 100 de cuvinte alegerea lor, să găsească un titlu sau un slogan proiectului lor. Apoi, ei trebuie să realizeze un poster sau o prezentare Powerpoint pe această temă. Textele trebuie să fie originale. Biografia trebuie prezentată separat de aceste materiale. Toate imaginile trebuie să aibă precizată sursa. Posterul nu trebuie tipărit, ci trimis în format electronic, pdf.
 
Toate materialele trebuie trimise, cu specificarea numelor autorilor şi eventualilor profesori coordonatori, precum şi a numelui liceului, oraşului, judeţului şi ţării la adresa de e-mail concurs.femei@stiintaazi.ro


Informaţii suplimentare pe ŞtiinţaAzi.roTags: concurs  femei  stiinta  
5995 vizite
Distribuie pe