Locale Altele
Miercuri, 29 Noiembrie 2023
Mie, 29 Nov 2023
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieEvenimentITAstronomieBiologieClimaGadgetEnergiaAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Tipografia ZES – „Punem totul pe hârtie”
SM Online  - Joi, 26 August 2010

Mirii care vor să-şi invite rudele şi prietenii la nuntă, micii întreprinzători care vor să-şi facă facturi personalizate, absolvenţii de liceu care împart sonete, fotomodelele care-şi pun pozele în albume de prezentare – cu toţii au nevoie, la un moment dat de serviciile unei tipografii profesioniste, dacă se poate, la preţuri care să nu-i facă să se simtă fraieriţi.
 

 

Dacă nu vreţi să primiţi pliante, afişe sau cărţi de vizită făcute de mântuială, în culori pe care nu le-aţi comandat niciodată şi cu texte ilizibile, atunci vă recomandăm să contactaţi Tipografia ZES din Satu Mare, de pe strada Amaţiului nr.69, tel. 0261-768182.

 

Oferta Tipografiei ZES cuprinde:

 

-         Pliante

-         Sonete

-         Mape

-         Cărţi

-         Felicitări

-         Reviste

-         Broşuri

-         Cataloage

-         Calendare

-         Cărţi de vizită

-         Afişe

-         Foi cu antet

-         Plicuri personalizate

-         Etichete

-         Imprimate tipizate

-         Registre

 

Experienţa de 15 ani în domeniu şi profesionismul angajaţilor recomandă Tipografia ZES ca fiind alegerea potrivită pentru orice fel de materiale publicitare, clienţii beneficiind de servicii complete, de la consultanţa iniţială, până la realizarea efectivă a produselor şi livrarea acestora la domiciliu.

 

Informaţii suplimentare găsiţi pe site-ul www.zes.ro.
9116 vizite
Distribuie pe