Locale Altele
Marti, 23 Iulie 2024
Marti, 23 Iul 2024
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieEvenimentITAstronomieBiologieClimaGadgetEnergiaAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
DVD-playerele, aproape gratis
Evenimentul Zilei  - Duminica, 7 Septembrie 2008
La târgul IFA de săptămâna trecută, LG a prezentat două modele noi de playere DVD capabile să redea conţinut DivX de înaltă definiţie.

Ambele modele pot citi fişiere de pe DVD şi stickuri de memorie USB şi vor fi lansate pe piaţă în octombrie.

Proba de disc

În magazinele româneşti, oferta de playere şi recordere DVD este tot mai diversificată. Promovarea susţinută a playerelor cu noul standard Blu-ray îi obligă pe ceilalţi producători să scadă preţurile la DVD-playerele tradiţionale. Într-o analiză de pe site-ul CDfreaks.com, se precizează că este posibil ca Bluray- urile să scadă la 250 de dolari în această toamnă, în timp ce companii precum Toshiba vor scoate modele de playere DVD tradiţionale cu opţiuni de rezoluţie înaltă la 200 de dolari.

Până şi Disney pune umărul la scăderea preţurilor, prin lansarea a cinci creaţii pe discuri Blu-ray, pentru a-i stimula pe cumpărători să-şi actualizeze playerul. Jocul e simplu: cu cât este mai promovat Blu-ray, cu atât scad şi preţurile la playerele tradiţionale.

Scanare progresivă

Indiferent ce model de player ai alege, vei vedea pe etichetă diverse coduri şi prescurtări despre care trebuie să ai puţin habar. Cea mai întâlnită caracteristică este „scanarea progresivă“. Asta înseamnă că imaginea este citită de player rând cu rând (de pixeli), de sus în jos, afişând o imagine mai bună decât cea oferită de playerele cu casetă (care scanează alternativ rândurile pare şi cele impare). Este important deci să ai şi un televizor compatibil. Dacă nu ai, poţi dezactiva opţiunea din player.

Dincolo de formatele acceptate şi sistemele audio şi video integrate, este bine să ai cât mai multe intrări şi ieşiri la player, ca să-l poţi conecta la orice televizor sau cablu şi la sisteme de sunet performante.

BLU-RAY PLAYERE

Sharp SHP029


Descriere: formate BD-ROM/ R/ RE, DVD video, DVD-R/RW, DVD+R/RW, Audio CD, DVD Video, Compact Disc Digital Video, Video, MPEG2/H.264/VC1, DivX, intrare S-Video, Component, HDMI, ieşire audio pentru sistem 5.1
Disponibilitate: 1.235 de lei la 3e.ro

Sony BDP-S 300

Descriere:
formate BD, DVD, CD, DVD-R/RW, DVD+R/RW, MP3, JPEG, imagine la 1080p prin HDMI, decodare şi ieşire Dolby Digital, ieşire Dolby True HD, ieşiri video, S-video, Composite, HDMI, audio optică şi digitală, configurare rapidă, control personalizat
Disponibilitate: 1.700 de lei la Sonycenter.ro
Tags: dvd  tendinte  ieftin  
3859 vizite
Distribuie pe