Locale Altele
Sambata, 9 Decembrie 2023
Sam, 9 Dec 2023
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieEvenimentITAstronomieBiologieClimaGadgetEnergiaAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Noul iPhone 3GS – mai rapid şi mai dotat - VIDEO
Gândul  - Marti, 9 Iunie 2009
Apple va lansa pe 19 iunie iPhone 3GS, noua variantă a deja celebrului smartphone, echipat cu o cameră video mai performantă, dar şi alte funcţii noi, a anunţat vicepreşedintele companiei, Phil Schiller, la Worldwide Developers Conference din San Francisco. Preţul vechiului model urmează să scadă la 99 de dolari.

Schiller a descris iPhone 3GS ca fiind cel mai puternic iPhone produs până în prezent, adăugând că tot ce se găseşte în interiorul acestuia este "complet nou".

Un iPhone 3GS cu memorie de 16 Gb va costa 199 de dolari, în timp ce varianta de 32 de Gb va fi comercializată la preţul de 299 de dolari. Începând de astăzi, preţul vechiului model iPhone 3G de 8 Gb a scăzut la 99 de dolari.

iPhone 3GS va arăta la fel, dar va avea înglobat un procesor mai rapid, o baterie cu durată de viaţă mai mare, o busolă, şi o cameră video cu rezoluţie mai bună şi auto-focus.

O nouă funcţie "Find my iPhone" va permite posesorilor să-şi localizeze mai uşor telefonul pierdut sau furat, afişând pe o hartă poziţia exactă a acestuia, iar prin expedierea unui mesaj telefonul va emite un semnal de alertă, chiar dacă este pe modul silenţios. Totodată, această funcţie va permite ştergerea informaţiilor personale din telefon, de la distanţă.

Compania va lansa cu două zile înaintea telefonului şi noul sistem de operare iPhone 3.0, acesta urmând să fie disponibil ca upgrade gratuit pentru posesorii de iPhone. Acesta va include noi funcţii, precum comandă vocală, descărcare de clipuri video şi noi interfeţe. Totodată, noile iPhone se vor putea conecta wireless între ele pentru activităţi comune precum jocuri, ceea ce le-ar putea transforma în concurenţi pentru consolele Sony PSP.
Tags: iphone  3gs  


4369 vizite
Distribuie pe