Locale Altele
Miercuri, 30 Noiembrie 2022
Mie, 30 Nov 2022
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieEvenimentITAstronomieBiologieClimaGadgetEnergiaAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Telefonul Google, aruncat în bătălia cu IPhone în câteva zile
Gândul  - Miercuri, 17 Septembrie 2008

La câteva zile de la lansarea browserului de internet Chrome, Google pregăteşte o nouă surpriză: un telefon dedicat, echipat cu un nou sistem de operare: Android
 
Conferinţa de presă va avea loc în New York, pe data de 23 septembrie, deşi probabil că telefonul nu va fi comercializat decât începând cu data de 20 octombrie. Google le-a oferit europenilor marţi o previzualizare limitată a sistemului de operare android rulat pe un telefon mobil, înaintea marii lansări. Site-ul www.techworld.com precizează că mobilul, prezentat fugitiv marţi, seamănă izbitor cu HTC Dream, care se zvoneşte a fi primul aparat care va rula sistemul de operare tip android, deşi nu s-a văzut nici un logo al unui brand anume.

Din poza care circulă pe internet, nu se văd clar dimensiunile. Din videoclipul făcut la Google Developers Day la London, care apare pe www.youtube.com şi în care se presupune că apare mobilul-android, se poate observa un handset minuscul.

Pentru business, un alt avantaj l-ar putea reprezenta tastatura, un mare plus pentru cei care vor să redacteze texte mai lungi, să scrie mail-uri sau mesaje rapide. Telefonul şi revoluţionarul sistem de operare vor concura mobilele care rulează platforma Windows Mobile dar şi IPhon-ul de la Apple.

Mike Jennings, un oficial din partea companiei care va produce telefonul android, a scos din buzunar un astfel de mobil, marţi, la Google Developer Day.

Când a fost întrebat dacă poate suna cu el, Jennings a răspuns “Da, aş putea”. Acesta a adăugat “Vreau doar să mă dau mare cu el tot timpul dar nu pot”.

Şi alte companii producătoare de telefoane s-au arătat interesate de noul sistem de operare produs de Google.

Tags: google-phone  iphone  lansare  
2055 vizite
Distribuie pe