Locale Altele
Joi, 1 Decembrie 2022
Joi, 1 Dec 2022
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieEvenimentITAstronomieBiologieClimaGadgetEnergiaAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
S-a lansat telefonul Google
Cotidianul  - Joi, 25 Septembrie 2008
T-Mobile a anunţat astăzi lansarea internaţională a primului smart phone cu sistem de operare Android, în parteneriat cu Google.
 
Telefonul va fi disponibil în curând doar pentru clienţii T-Mobile de pe două continente. Noul T-Mobile G1 combină funcţionalitatea touch-screen şi tastatura QWERTY cu experienţa mobilă Web, ce include serviciile Google.


“Suntem mândri ca T-Mobile este primul operator din lume care lansează primul dispozitiv cu sistem de operare Android”, a declarat Christopher Schläffer, group product şi innovation officer al Deutsche Telekom, proprietar al operatorului de telefonie mobilă T-Mobile.

“Din ce în ce mai mult, conectivitatea nu înseamnă doar un simplu apel pe telefon, ci şi acces la informaţii globale.

Ştirile de astăzi semnifică un important prim pas pentru Open Handset Alliance: Cu Android am deschis internetul mobil nu doar pentru milione de utilizatori, dar şi pentru a mobiliza comunitatea de dezvoltatori care înţelege că platforma cea mai importantă din lume se află în palmele noastre”, a spus Andy Rubin, senior director al platformei mobile pentru Google.

Clienţii T-Mobile din USA au posibilitatea să-şi comande T-Mobile G1, în număr limitat începând de astăzi pe site-ul www.T-MobileG1.com. Acest dispozitiv va fi disponibil în magazinele de retail T-Mobile selecţionate şi online în USA începând cu 22 octombrie 2008 la preţul de 179 dolari. T-Mobile G1 va fi, de asemenea, disponibil în Marea Britanie începând din noiembrie 2008, iar în Europa în prima parte a anului 2009 în ţări precum Germania, Austria, Cehia şi Olanda.
Tags: telefon  google  mobil  
2318 vizite
Distribuie pe