Locale Altele
Joi, 28 Septembrie 2023
Joi, 28 Sept 2023
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieEvenimentITAstronomieBiologieClimaGadgetEnergiaAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Poşeta care încarcă telefonul mobil
Gândul  - Luni, 1 Septembrie 2008

De-acum înainte, femeile vor putea spune adio telefoanelor mobile descărcate, pentru că un inventator britanic a născocit Power Purse (poşeta electrică, n.r.), care încarcă mobilul, aparatul de fotografiat sau iPod-ul – cu condiţia să strălucească soarele.
 
Potrivit publicaţiei The Daily Mail, Power Purse foloseşte panouri solare pentru a absorbi razele soarelui şi a le transforma în electricitate. Poşeta a fost inventată de către studentul la inginerie mecanică Joe Hynek, în vârstă de 29 de ani, care a explicat că poşeta “începe să funcţioneze în momentul în care ieşi afară din casă.

Oamenii sunt foarte încântaţi pentru că este un răspuns la problemele ecologice şi de mediu ca să nu mai vorbim de funcţionalitatea ei”. Geanta nu are un design “la modă” – este neagră şi dreptunghiulară, însă funcţionalitatea sa şi mai ales preţul (150 de lire sterline), mult mai mic decât al unei poşete “de firmă”, sunt marile sale avantaje. Power Purse are nevoie de două ore neîntrerupte de lumină solară pentru a încărca bateria unui telefon mobil.

2699 vizite
Distribuie pe