Locale Altele
Marti, 28 Noiembrie 2023
Marti, 28 Nov 2023
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieEvenimentITAstronomieBiologieClimaGadgetEnergiaAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Superofertă de la Talentum – prin Casa Verde
SM Online  - Joi, 19 August 2010

În condiţiile în care ne aşteaptă o iarnă cu facturi de încălzire ce ne vor ustura foarte rău la buzunare, poate e timpul să ne gândim la forme alternative de energie. Aşa cum am mai scris, Guvernul ne sare în ajutor prin programul „Casa Verde”, iar societatea Talentum vine cu o superofertă de sezon, care nu trebuie ratată de oamenii gospodari.

 

SC Talentum SRL este o firmă specializată pe comerţul cu aparate şi materiale folosite în instalaţiile de apă, gaz, canalizare şi în sistemele de încălzire.

În cei 15 ani de existenţă, firma sătmăreană a menţinut mereu un raport calitate-preţ avantajos pentru clienţi. În plus, oferă servicii ca transport gratuit pe raza judeţului Satu Mare sau consultanţă de specialitate gratuită.

 

Acum, Talentum participă la programul naţional „Casa Verde” şi oferă clienţilor cazane moderne şi automatizate, pe bază de peleţi-combustibili, precum şi sisteme colectoare solare, la preţuri care sfidează orice concurenţă.

 

Mai mult, obţineţi o reducere de 200 euro la preţul plătit pentru orice cazan OPOP pe bază de peleţi sau pentru orice panou solar dacă vă înregistraţi cu un nume sau un nickname la modulul de comentarii de mai jos, răspunzând la întrebarea: „Ce firmă sătmăreană are cele mai bune oferte la cazane pe peleţi şi panouri solare prin programul Casa Verde”?

 

Tot ce trebuie să faceţi este să vă prezentaţi la unul dintre magazinele Talentum de pe strada Ştefan cel Mare nr.2 sau Piaţa de Alimente nr.1 sau de pe strada Aurel Vlaicu nr.74 şi să specificaţi numele cu care v-aţi înscris în această campanie pe SM Online. Beneficiaţi automat de reducerea de 200 de euro, iar angajaţii Talentum vă vor întocmi gratuit dosarul necesar pentru înscrierea în Programul "Casa Verde".

 

Informaţii suplimentare la numărul de telefon 0261-717170 sau pe site-ul www.talentumsm.ro

10703 vizite
Distribuie pe