Locale Altele
Joi, 27 Ianuarie 2022
Joi, 27 Ian 2022
Ziua Porţilor Deschise la Apaserv
Apaserv Satu Mare  - Miercuri, 20 Martie 2013

În cadrul Conferinţei Naţiunilor Unite Asupra Mediului Înconjurător de la Rio de Janeiro a fost adoptată la data de 22 decembrie 1992 Hotărârea prin care 22 Martie a devenit Ziua Mondială a Apei.

S-a dovedit o ocazie bună pentru a reaminti tuturor  cât de importante  sunt eforturile concrete de a oferi spre consum apă pură, precum şi identificarea problemelor şi găsirea de soluţii la aceste probleme.

Astfel în fiecare an la data de 22 martie se celebrează Ziua Mondială a Apei.

 

Cu ocazia Zilei Mondiale a Apei, SC Apaserv Satu Mare SA organizează Ziua Porţilor Deschise la Uzina de Apă Mărtineşti şi la Staţia de Epurare.

           

Prin programele propuse vă oferim posibilitatea de a avea o privire de ansamblu despre apă,  apă potabilă şi despre epurarea apei uzate. Ca furnizori de apă, considerăm că este important să vă facem cunoscute activităţile noastre şi să acordăm o atenţie deosebită procesului de educare a noii generaţii.

 

Cu ocazia Zilei Mondiale a Apei ne exprimăm speranţa că împreună vom reuşi să protejăm sursele de apă de la poluarea ireversibilă, căci apa curată este viaţă şi sănătate. Depinde de noi cum ne raportăm la aceste aspecte, căci fiecare picătură de apă contează!

1805 vizite
Distribuie pe